Seleccionar página

no dudaria

no dudaria

                                 Ens ha sorprés molt positivament aquest vídeo el qual hem trobat bussejant per la xarxa. Aquesta cançó sempre ens ha agradat i com que està molt bé interpretada-malgrat tots els incovinents tècnics- aquí us la posem i vosaltres  mateixos. Una bona estona de festa i diversió alhora que aquell qui vulga pot extraure el missatge que entre línies vol deixar el seu autor. Ignoràvem aquesta actuació. I tots esperem expectants el dia de la pel.lícula definitiva, el dia d’eixe Oscar per a «LITRONES FILMS». (Almodòvar no us arriba a les soles de les sabates). Salut i èxit !

 303 Visites totals,  4 Visites avuí

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Latest posts by Pepe (see all)

1 comentario

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

pels morts COVID-19.In memoriam.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics