Seleccionar página

no dudaria

no dudaria

                                 Ens ha sorprés molt positivament aquest vídeo el qual hem trobat bussejant per la xarxa. Aquesta cançó sempre ens ha agradat i com que està molt bé interpretada-malgrat tots els incovinents tècnics- aquí us la posem i vosaltres  mateixos. Una bona estona de festa i diversió alhora que aquell qui vulga pot extraure el missatge que entre línies vol deixar el seu autor. Ignoràvem aquesta actuació. I tots esperem expectants el dia de la pel.lícula definitiva, el dia d’eixe Oscar per a «LITRONES FILMS». (Almodòvar no us arriba a les soles de les sabates). Salut i èxit !

 447 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

1 comentario

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿CREUS QUE TOTES LES VÍCTIMES QUARTONDINES DE LA COVID MEREIXEN SER RECORDADES? ?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake
Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics