«ACABAD YA CON ESTA CRISIS!»

«ACABAD YA CON ESTA CRISIS!»

Vos recomane que llegiu este llibre. Este economista, Paul Krugman, és un dels actuals economistes keynesians d’EEUU, jo fins i tot, diria que esta fent en esta crisi el mateix paper que va fer Keynes en la crisi de 1929, on els paral·lelismes són molt grans i ell molt bé sap explicar-ho. Demostra també una faceta d’economista que sap d’història i té una gran capacitat de relacionar fets i politiques econòmiques dels anys trenta i l’actualitat.

Es una explicació meravellosa de les causes de la crisi econòmica actual i de la política que està seguint-se en EEUU. Però també té una molt bona referència a Europa que ens ajudarà a entendre el que està passant.

Però el millor de tot això es que explica clarament quina deuria ser la política a seguir, i ve  dir-nos que res del que està passant en Europa i també en EEUU tendria que passar i sap molt bé explicar per què passa. Es una exposició brillant i dona una molt clara comprensió no només del que ha passat sinó de que fer per sorgir d’esta crisi, que podria ser de forma més immediata. Molt clarament diu que les polítiques que s’han seguit fins ara en Europa només han fet que aprofundir la crisi. Estem fent el contrari del que hi hauria que fer. I molt be sap relacionar-ho amb el que ha passat en altres moments de la història.

És un llibre d’economia però està molt ben escrit i es llig fàcilment. La comprensió dels fets econòmics no és difícil, lo important es saber-ho explicar per tal que ho entenga tot el món. Este llibre demostra com hi ha un clar interès en que la gent pense que açò no té remei. És una demostració del dit que el saber fa lliures.

 

David Mahiques 

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 visitants, 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES