Seleccionar página

LES PALMERES DEL PARC PASSEN PER LA PERRUQUERIA

LES PALMERES DEL PARC PASSEN PER LA PERRUQUERIA

 

Per fi a les palmeres del parc d’ Enric Valor els ha arribat el torn. Ja feia uns quants anys que necessitaven amb urgència una neteja integral. Donava pena veure-les tan hippies i amb tanta branca seca penjant. Aquelles a les quals els ha arribat el moment, es veuen bufones. Els han fet una bona retallada llevant-los els pèls blancs i fets malbé pel temps i la desídia i amb una bona intervenció han quedat llestes per a ser contemplades i disfrutades per a uns quants anys més. Detalls tardorerncs.

 122 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

2 Comentarios

 1. Benavent

  A mi aquestes palmeres no m’agraden massa, les trobe molt, diguem-ne, exòtiques, ja sé que les indígenes, les palmeres de tota la vida, també foren exòtiques un dia, a més van que volen, creixen molt depressa, o m’ho mire jo així, i quan una palmera es fa molt alta tot és tronc, encara que si són més resistents al morrut roig benvingudes siguen. Ben afaitades ara resultaran més joves i gràcils.

  rbenaventbenavent

 2. Pepe

  Es veu que la perruquera/er s´ha posat malalta i ha agafat la baixa doncs queden moltes per arreglar.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics