Seleccionar página

MILIKI

MILIKI

No sé com manifestar el traspàs de Miliki a eixe altre món on, amb paraules del seus germans quan morí Fofó, se’n van aquest tipus de persones que amb la seua professió i actuant d’una manera simple, sense paraules ni gestos grosseres, embadoquen a tothom de bona voluntat i ara estan fent gaudir a altres xiquets, i a no tan xiquets, en eixa altra dimensió, que de segur ha d’haver-ne, semblant com n’hi ha quan es té la creença en l’existència dels Reis Mags d’Orient, i que ens ajuda a que les persones siguem una mica més feliços.

Que el record de les sues actuacions de la «tele» no se’ns oblide mai, i sobre tot quan el desànim ens tempta.

Gràcies a Gaby, Fofó i Miliki.

SALVA

 261 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Salvador Alberola

Salvador Alberola és un lliurepensador que estima el seu poble.Des de la llunyania difon el seu pensar i la seua concepció del món.És conscient de la realitat que l'envolta i amb el seu criteri i estil opina i desenvolupa el seu pensament. La poesia,l'assaig i "les coses del seu poble" es veuen reflectides en aquestes pàgines.

3 Comentarios

 1. Rosa Mahiques

  -¿Cómo están ustedes? -Bieeeeeeeen!!!!
  -No oigo, ¿cómo están ustedes? -Bieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennn!

  A aquells que hem viscut de menuts i hem crescut amb les cançons,squets i màgia d’aquestos artistes se’ns ha mort una part important dels records de la nostra vida.

  Ells van saber donar-li el significat ple a la paraula pallasso. Descansen tots tres en pau.

 2. Pepe

  La gallina, Turuleta, es un caso singular…..con el auto de papá…susanita tiene un ratón…un barquito de cáscara de nuez…tres pelos tiene mi barba…somos una familia unida…feliz feliz en tu dia…hola don Pepito…son evocacions d’un bon fer amb intencions sanes i molt nobles.

 3. Roberto Benavent Benavent

  Bona tarda Pepe. Jo recorde quant era petit, i estava malalter, en el llit li deia a ma mare que en portara un radiocasette i posava la música de los payasos. Aquella sinfonía de bones accions em feia sino millorar, al menys suportar millor la malaltía.

  No fa molt de temps a l’escola del poble vaig fer un montatge (recull de videos de miliki) per a que els nens escolten en díes tancats i de plutja (on no poden sortir al pati)les cansons amb les cuals nosaltres (pares de hui ) disfrutarem a la seua edat.

  Adeu i endavant.
  Pep, tú sempre innovant.Está canyero el inici (slideshow).
  Salu2.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics