MIREU,OBSERVEU LES CARES…

MIREU,OBSERVEU LES CARES…

Aquesta és la trista realitat.La imatge final és com un terratrèmol que deixa a aquestes senyores sense alé. Poca empatia han de tenir aquestes «senyores». La proposta de deixar-les amb 1.000 euros les deixa en estat catatònic. Aquest video ho diu tot. I es podria fer amb ell una tesi doctoral. Es queden sense veu només amb la possibilitat de que a elles també tingueren que sofrir les retallades. Però això queda molt lluny dels escons. Estiguen tranquil·les. El silenci lacerant que comparteixen les delata.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES