Seleccionar página

DOS POEMES PER UN

DOS POEMES PER UN

 Són dies d’estrenes i de presents, per més que no deixen de recordar-nos el moment que vivim i, tot i saber-ne que els amics Pons i Alberola no tenen cap culpa no puc estar-me de recordar-los, per a bé, ells, i  per a mal a d’aquells que mai veiem quan passem per la finestreta. Ara que entre tanta taca negra una xicoteta alegria, la de saber que jo també podria ser conseller, i dels grossos, d’una gran entitat creditora, només cal saber firmar i posar mà. Vaja sorpresa!

Els poemes són ben poca cosa però s’atenen d’alguna manera a les circumstàncie actual i, encara que amb les coses del menjar poca broma, més d’un ens n’hem recordat o potser sentiríem «preferències» per aquesta antiga i casolana Caixa d’Estalvis, ja vos dic!

«Bones festes tinguen, estes i moltres altres, i els diners a les butxaques!»
benaventbenaventr

 
 139 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics