ADÉU NADAL 2012 !

ADÉU NADAL 2012 !

Amb el gran concert nadalenc de «La Nova» podem dir que conclouen pràcticament les festes nadalenques. Un concert i una festa molt aplaudits per un públic entregat, el qual ocupava el «saló d’actes» del centre social al 100%.

Una gran audició amb temes molt coneguts que ha fet disfrutar al públic. La nota de color i d’aire fresc l’han donat els xiquets, els quals, o bé al cor infantil o bé disfressats ,han omplit el local d’alegria, color i sentiment.

Uns dolcets , una misteleta i uns caramels boníssims que ens han repartit els Reis i els membres de la banda ens han endolcit la vesprada.

Uns Mags tardans, encara han tingut temps d’obsequiar-nos i saludar-nos en els últims moments del «seu» dia.

Tots hem participat, hem cantat, hem aplaudit, hem escoltat i hem gaudit d’una vesprada cultural, lúdica i divertida. A més, sense que ens costara ni un cèntim.

Esperem que el pròxim concert de primavera arribe prompte.

 

1 comentario

  1. Emilio Oltra

    Donar-li l´enhorabona a la banda del concert que va oferir el diumenge, pense que en aquestos temps de crisi que estem atravessant, qualsevol injecció de cultura fa que ens oblidem encara que siga per uns moments de la actual situació que estem vivint tots els que ens didequem a este ofici, i convidar-vos al concert que oferirà «La Lira» el proper dissabte dia 12 al Centre Social a les 19 hores, de qual vos adelante que farem un repertori de música original per a banda de gran dificultat amb solistes que hem convidat de prestigi internacional, així com altres sorpreses que podreu comprovar » in situ». Esperm la vostra assistència i que no decaiga la CULTURA.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 visitants, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES