Seleccionar página

CANDIDATA A LAS BECAS EUROPA

CANDIDATA A LAS BECAS EUROPA

Becas Europa es una iniciativa única dentro del panorama preuniversitario europeo financiado por la Fundación Marcelino Botín y organizado por la Universidad Francisco de Vitoria.

El objetivo del programa es promover, en los alumnos preuniversitarios más talentosos de España, un conocimiento profundo y comprometido de lo que significa ser universitario en la Europa actual. Así es como la Fundación Botín y UFV quieren premiar y potenciar

«Nuestro objetivo: premiar y potenciar el talento de los mejores alumnos preuniversitarios de España»

Durante veinte días, aproximadamente, los 50 seleccionados emprenden un viaje por las más antiguas y prestigiosas universidades europeas y participarán en un intenso programa de conferencias, grupos de discusión, talleres prácticos, momentos de ocio y encuentros con personalidades de primerísimo nivel, procedentes del mundo universitario, cultural, político, empresarial y mediático. Un programa que junto con la tutoría integral de un selecto equipo de formadores académicos proporciona a los becados las herramientas necesarias para ejercer un activo liderazgo, tanto en su vida académica como profesional.

http://www.becaseuropa.es/becaseuropa/que-es-becas-europa.html

Si vols ajudar a Ana, «clika «me gusta» a :

 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gq5Ky99eW1M

 

 176 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

11 Comentarios

 1. ana

  Enhorabona!!! espere que tinges sort. Anim

 2. SALVA

  SI EL PARE ÉS MÚSIC –i LA MARE–, EL FILL ÉS BALLADOR.
  ÀNIM!

 3. Vicent Benavent

  La veritat és que u s’alegra molt de veure gent amb talent i què encara tinga oportunitats de demostar la seua tasca amb ajudes econòmiques i encara més si es del POBLE DE QUATRETONDA i encara més si eres JOVE,la qual cosa indica què l’ensenyament públic encar servix per algo. ENHORABONA ANNA I QUE TINGUES MOLTA SORT DE VERITAT.

  • Rosa Mahiques

   Sens dubte Vicent, l’ensenyament públic funciona. Tenim molt bons professionals, però el problema tots sabem quin és.
   Moltes gràcies a tots pel vostre recolzament.

 4. Emilio Oltra

  Enhorabona Ana, que tingues molta sort!!!!!!

 5. Ana Romero Nieva

  Moltes gràcies a tots! Dóna gust saber que el poble el recolza d’aquesta manera. Passe o no passe, volia agrair-vos-ho a tots.

  • Josefa Esteve

   Ana muchas felicidades y te deseo lo mejor, me he alegrado de tan buena noticia.

 6. Pura Vidal oltra

  Ana enhorabono y que tingues molta sort ,

 7. Rodolfo Canet Marín

  Ana, jo també des d’Alacant et desitge molta sort. Rodolfo Canet

 8. Frederic Oriola

  Ana, berenate’ls!!!! Sort!!!

 9. Benavent

  LLETRA DE BATALLA A TOTA ULTRANÇA

  A veure senyor Oriola, perquè vosté és l’Oriola que jo conec, no? Vosté, dic, té un nom, una reputació, també sé que és jove i per tant impulsiu però, “berenar-se’ls vius”? No sé jo, que la meua matèria gris, abans i ara, és de tarifa plana i no sempre calce tots els plecs de les paraules, encara que dic jo que si se’ls ha de cruspir crus, ni que siga amb un rallet d’oli.

  Salutacions corals

  PS. Comprove amb goig, Sr. Director, que ja no he de passar la prova del «polígrafo» per tal de poder accedir, i ara s’hi de manera planera, bé. La veritat és que havia notat, sobretot en els darrers accessos, que no m’havia de preocupar massa per alguna grafia que de vegades era de bastant mal vore, així que escriguera el que escrguera sembla que el maquinari m’aprovava l’exercici, dic jo que igual no era imprescindible encertar-les totes. Ara què tampoc m’explique per què m’encaparre ara amb açò? No em faça massa cas tampoc.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics