PRÒXIMA PRESENTACIÓ NÚM.16 «DORRESMENT»

PRÒXIMA PRESENTACIÓ NÚM.16 «DORRESMENT»

La presentació de la revista «Dorresment: hivern de 2013» es durà a terme el proper dia 15 de març de 2013, al Saló d’Actes de l’Ajuntament de Quatretonda a les 19:30 hores. Des de qd animem a tots a assistir, ja que paga la pena fer-se amb un exemplar d’aquesta publicació per molts motius : perquè és nostra, feta per la nostra gent amb continguts sempre interessants i des de distints angles i àmbits. Perquè és única i ens fa pensar.

L’acte es tancarà amb les ja tradicionals degustacions de pastes i mistela juntament amb les entranyables converses informals al voltant de la taula.

A l’endemà de la presentació, qd posarà aquesta revista núm. 16 a disposició de tots aquells que vullguen descarregar-la en format .pdf i a tot color, com ve sent habitual.

De moment, per a fer gana, aquí us deixem  la portada:

Portada(1) Dorresment 2013 by QuatretondaDigital

1 comentario

  1. benavent

    Vaja quina sorpresa més agradable el d’aquesta revista, almenys sobre la pantalla, però d’allò que s’hi veu quin canvi redell! Neta, polida, agradable, infantil, seriosa, atractiva… Felicitar els reponsables i qui s’haja encarregat de la seua maquetació. I a més a més el que u fa, ells li ho milloren encara, així que només em sap greu si la meua ploma no està a l’alçada.

    (Per al dels “sportins”) Ara sí que pagaràs Rafel, si tens calerons per a millorar de manera la revista és que en tens de sobres, no parle de sobres de paper, ja ho saps. Rectifique, de paper sí, però paper moneda… que te’n sobren, collons! no sé si m’explique. Com sempre, no.

    Sí, d’atributs sí en tens. Déu, que complicat!

    benavent

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES