Seleccionar página

INTERESSANT REPORTATGE DE L’HERETAT DE PERE

INTERESSANT REPORTATGE DE L’HERETAT DE PERE

Hem trobat per casualitat aquest reportatge el qual s’ha emés avuí per Canal 9 dos, i com que ens ha agradat i forma part dels llocs amb encant del nostre poble, aquí el teniu per a que el recordeu. Ja té alguns anys, però de segur que hi haurà molta gent que deconeixia la seua existència.Pel seu interés, aquí queda. Esperem que us agrade tant com a nosaltres.

Em direu que no tot el reportatge és de L’Heretat.Sí, ja ho sabem…no obstant això, paguen la pena el dos assumptes tractats…alternatives enriquidores, valentes i responsables. Em direu que ja fa temps que es va emetre…però…acàs no és una joia que cal conservar?

Un reportatge de gran interés tant pel que té com a documental en sí, com pel que fa a facetes  etnogràfiques i humanes, i que al nostre entendre caldria que formara part de l’arxiu documental d’ aquest poble. No us sembla ?

Aquest reportatge forma part de la sèrie «A-contra-corrent» titolat  «L’ Arcàdia perduda» .Emés aquest matí per Canal 9 dos.

 116 Visites totals,  6 Visites avuí

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

4 Comentarios

  • Pepe

   Moltes gràcies !

 1. Vicent Benavent

  Un interessant reportatge sense dubte,llàstima què no siga d’actualitat doncs recorde que es va fer pel 2004 o 2005 sinó recorde mal.
  Canal 9 no val la pena dir res,quan u tira d’hemeroteka!!!
  Què quede clar que no em sembla mal que es penje ara però aclarir als lectors que no és d’actualitat simplement,per allò de que no ens enganyen,res més.

 2. David Mahiques Alberola

  Quanta raó tens Vicent. Canal 9 pareix ser que ja no fa pràcticament res de producció pròpia. Deu tirar d’hemeroteca per donar a entendre que fa algo de producció pròpia.
  Canal 9 dona pena veure’l i ha segut també un despilfarro econòmic que ara evidentment ho pagaran els treballadors.
  Cal refundar de nou la Televisió Valenciana.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics