PRESENTACIÓ NÚM. 16 «DORRESMENT»

PRESENTACIÓ NÚM. 16 «DORRESMENT»

IMG_0116Tal i com estava previst, avuí ha tingut lloc la presentació del núm. 16 de la revista «Dorresment», amb una assistència de públic molt aceptable i en tot cas més nombrosa que en ocasions anteriors. Al voltant d’unes 60 persones han acudit a aquesta cita la qual va fent-se habitual i obligatòria com a trobada i difusora de cultura, pensaments i oportunitats de contactar i contrastar amb persones i idees. L’acte ha sigut encetat per  Rafael Benavent el qual ha desenvolupat i enumerat els articles que conté «Dorresment», convidant a quasevol persona a col·laborar. Només amb la condició que aquesta col·laboració  siga en llengua nostra. Cal destacar de les seues paraules la  confiança en la persona mateixa com a motor imprescindible per a millorar la societat, és a dir, com un trampolí a l’esperança.

Poc després, el professor i escriptor Joan Olivares ha fet un magnífic recorregut-viatge pel contingut de la revista des del prisma de la seua erudició i gran competència, el qual ha sigut entretingut i interessant, mantenint   en tot moment l’ interés dels assistents.El temps, també ha tingut el seu moment de reflexió en les seues paraules: una constant de la seua vida. No cal dir que el senyor Olivares, entre d’altres, és molt conegut com a especialista i bon coneixedor delsIMG_0120 rellotges de sol i el seu funcionament La participació d’altres col·laboradors ha enriquit encara més aquesta vesprada pre-primaveral.

Cada vegada que la revista «Dorresment» veu la llum, deixa el llistó més alt quant a fons i forma. Un estil propi així com el treball dut a terme en la maquetació i les il·lustracions que acompanyen les lletres i arguments. Un dels puntals en la vida cultural d’aquest poble.

Com ve sent habitual,-des del núm. 14-, «Dorresment 2013» núm.16 pot ser descarregada totalment gratis i  a tot color des d’aquesta web i en tot moment. Us convidem a fer-ho : paga la pena ! Com podreu haver observat, fa uns dies que hem afegit una pestanya al menú superior de la pàgina principal de qd dedicada únicament i exclusiva a la revista «Dorresment», on clikant sobre la imatge de la portada de les diferents edicions tindreu l’oportunitat de llegir-la i descarregar-la en format  .pdf.

Unes coques boníssimes i una mistela fresca i molt desitjada han posat el punt i final a aquest event, el qual està convertint-se en un clàssic  als hiverns de Quatretonda.

***

Nota Bene : qd dona les gràcies per les paraules de suport llançades pel moderador de l’acte Rafael Benavent  per difondre la revista «Dorresment» : paraules que cauen com aigua del cel i a més, tenint en compte  la persona que les pronuncia , el moment i l’entorn.

Revista Dorresment 2013 by QuatretondaDigital

1 comentario

  1. Sal·lus Herrero i Gomar

    Amigues, amics i companys de la vall d’Albaida (de Quatretonda, Otos, Benigànim, Bartxeta, Xàtiva, la Llosa, Llutxent, la Pobla, etc. li ho he dit a Rafael Benavent, però li ho vull dir a tot el públic assistent i al no assistent, perquè no s’ho tornen a perdre una altra vegada… m’ho vaig passar molt bé… Fou una presentació molt cordial, simpàtica, amena i divertida de Rafel, d’Aurora i del Joan Olivares. Inclús van arribar a discutir, cívicament, d’assumptes de gran trascendència teològica, sobre Déu, la religió, l’univers el kairós (el temps), la vida, els insectes i les panderoles… Al meu parer, només ens va mancar recitar en veu alta els gojos de sant Antoni del Joan… Alguns músics de la Vall d’Albaida, li haurien de posar música a la lletra i cantar-la col·lectivament. Jo hi aniria inclús pagant entrada perquè estan molt meditats i desprenen justícia i comapassió!!! Gràcies per tot i un abraç!!!

    Salut i bona primavera!

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES