Seleccionar página

EL SOL ACABA D’AMAGAR-SE

EL SOL ACABA D’AMAGAR-SE

  • Facebook
  • twitter
  • Gmail

El sol acaba d’amagar-se i l’ombra de la nit prompte ho deixarà tot fosc. M’adorm amb l’esperança de veure demà la llum d’un nou dia. La primavera està arribant com sempre sense avisar ningú. He aprés a sentir-la vindre amb l’experiència adquirida durant els anys que he viscut amb el contacte de la terra. No m’ha agradat mai la vida dins d’una ciutat perquè sempre m’he sentit oprimit i aclaparat. M’ofega el tumult, l’amuntegament d’edificis, jo preferisc l’amplitud del camp obert on puga veure el cel sense tindre que alçar el cap.    

Salva.

Sobre el Autor

Salvador Alberola

Salvador Alberola és un lliurepensador que estima el seu poble.Des de la llunyania difon el seu pensar i la seua concepció del món.És conscient de la realitat que l'envolta i amb el seu criteri i estil opina i desenvolupa el seu pensament. La poesia,l'assaig i "les coses del seu poble" es veuen reflectides en aquestes pàgines.

2 Comentarios

  1. Pepe

    Una bella i poètica descripció amb la qual combregue.

  2. Vicent Benavent

    Bona reflexió Sr Salva;i els demés???

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 6 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics