EL SOL ACABA D’AMAGAR-SE

EL SOL ACABA D’AMAGAR-SE

El sol acaba d’amagar-se i l’ombra de la nit prompte ho deixarà tot fosc. M’adorm amb l’esperança de veure demà la llum d’un nou dia. La primavera està arribant com sempre sense avisar ningú. He aprés a sentir-la vindre amb l’experiència adquirida durant els anys que he viscut amb el contacte de la terra. No m’ha agradat mai la vida dins d’una ciutat perquè sempre m’he sentit oprimit i aclaparat. M’ofega el tumult, l’amuntegament d’edificis, jo preferisc l’amplitud del camp obert on puga veure el cel sense tindre que alçar el cap.    

Salva.

2 Comentarios

  1. Pepe

    Una bella i poètica descripció amb la qual combregue.

  2. Vicent Benavent

    Bona reflexió Sr Salva;i els demés???

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 visitants, 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES