RECORDANT ALS INDIGNATS DE QUATRETONDA

RECORDANT ALS INDIGNATS DE QUATRETONDA

[threecolumns] your text here [/threecolumns][threecolumns] your text here [/threecolumns][threecolumns class=»omega»] your text here [/threecolumns][threecolumns] your text here [/threecolumns][threecolumns] your text here [/threecolumns][threecolumns class=»omega»] your text here [/threecolumns]

[threecolumns] your text here [/threecolumns][threecolumns] your text here [/threecolumns][threecolumns class=»omega»] your text here [/threecolumns]

assembleaindignatsq

A pocs dies de complir-se el II aniversari del Moviment 15-M (Indignats), no podem oblidar que a Quatretonda també varen haver indignats els quals simpatitzaren amb aquest Moviment el qual va sotmoure una mica ànimes i conciències en tot l’Estat. Recorde les primeres assemblees i les moltes ganes de fer moltes coses d’uns quants joves-i no tant-.

Fins i tot, a la Setmana Cultural es montà una paraeta. I sí, Es feren coses. A hores d’ara no se com estarà el Moviment. En el fasibú i en el blospot les webs estan actives. És molt dificil, dificilíssim mantenir els ideals, el Moviment i els grups. La gent es cansa. Mira al voltant depriment i pot pensar : «ca u sapañe» o simplement pensar :«pagarà la pena?».

Siga com siga, el Moviment 15-M tingué ressó al nostre poble. Molt, poc o mínim. Però tingué. Aquí us deixem uns enllaços del periple 15-M dels indignats de Quatretonda.

http://www.indignatsquatretonda.blogspot.com.

https://www.facebook.com/indignats.quatretonda?fref=ts

http://www.quatretondadigital.es/?s=indignats

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 5 visitants, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES