JORNADA DE PILOTA A L’ESCOLA

JORNADA DE PILOTA A L’ESCOLA

El Club de raspall de Quatretonda va organitzar el darrer dijous dia 3, una jornada de promoció de la pilota valenciana, per als alumnes de primaria del col.legi públic Rafael Altamira de Quatretonda. Es van fer guants per a xiquets que no en tenien, van vore com s’arregava les mans Robert, pilotari del pole. Els xiquets de totes les edats van practicar el joc del raspall amb la col.laboració del monitor Batiste, l’expilotari explicava als xiquets com tenien que jugar.

Va ser una jornada de festa i els xiquets s’ho van passar d’allo més bé. Al mateix temps el club va aprofitar per a explicar als xiquets que va a començar el pròxim més l’escola de pilota, i els va donar un fullet informatiu, per si algú estava interessat.
Segons deia batiste i membres del club, hi han xiquets que tenen maneres, ara desde el club els animem al pares, a que s’apunten a l’escola i practiquen el nostre esport autòcton, on podran juagar als trinquets de tots els pobles, coneixer més xiquets que juguen a raspall i millorar molt, per tal de practicar esport i qui sap si ser pilotaris professionals en un futur.
El club dona les gràcies a tots els xiquets i sobretot als mestres de l’escola que van colaborar i van fer que eixira tot bé.

Jordi Nadal

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 visitants, 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES