FESTA I BOUS…

FESTA I BOUS…

Com ve sent habitual, qd desplega tot el seu potencial en recursos propis,  i fons documentals per a oferir i resaltar durant aquestos dies festívols l’esperit de la festa bouera i la tradició més popular d’aquest poble.

Hauran observat els lectors la reedició d’alguns articles rellevants i altres detalls al voltant dels bous i santpere, els quals venen a omplir i col·laborar diguem-ne que una mica en la part «escrita » i «reflexionada» de la festa.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES