J.LL GIRONÉS : «BOUS 2013»

J.LL GIRONÉS : «BOUS 2013»

***

 

Hem entrat en l’estiu, i com sempre, rebem el bon temps amb les festes més estimades per a tots nosaltres: Les festes de Sant Pere!

Afortunadament, han passat sense cap accident. Hem pogut gaudir dels bous, de bons esmorzars i soparets amb els amics, i hem vist aquells familiars, coneguts i atres amistats llunyanes, que només veiem d’any en any, per aquestes festes.

La festa no és només el bou, és l’ambient, els soparets, esmorzarets, les sevesetes a la porta del bar, esperant que passe la vaqueta, a l’aguait de no despistar-se i ens done una sorpresa.

Per als que sóm aficonats a la fotografia, tenim una bona excusa per a practicar la nostra afició, i així, dissimular que li tenim «poreta» al bou. I diem: «com que no sóm molt toreros, ens entretenim fent fotos», però realment és que li tenim un poquet de por. Però ens ho passem molt bé disparant i disparant fotografies sense parar.

Vos deixe un bon grapat de fotos, i també m’he entretingut fent un video, que és més curtet i és menys pesat de vore. Espere que vos agrade!

Lluís Gironés

4 Comentarios

  1. Pepe

    Moltíssimes gràcies en nom de tots els visitants i lectors de qd. Dir que aquestes fotos són un reflex d’alta qualitat de la festa de Bous. Molt treballades. I el que és més important encara . Un gran regal desinteressat al poble. Donar el teu treball a canvi de res !

  2. Rosa Mahiques

    Gràcies a aquestes fotos m’he pogut fer una gran idea del que han sigut els bous 2013, ja que degut a que sóc molt poregosa, no m’atrevisc a vore’ls en viu.
    Instantànies precises, amb molta claretat i resolució. El teu temps t’haurà costat fer-les, i ens les has oferides amb «rabiosa actualitat». Moltes gràcies, Josep Lluís.

  3. Josep Lluís Gironés i Mahiques

    Des de xicotet que m’ha agradat moltíssim les festes de Sant Pere (que no els bous, no m’agrada que es maltracten els animals). Abans m’agradava molt córrer darrere, però des de fa alguns anys (no sé si poerquè tinc també una mica de por, o és que vaig fent-me major) que m’ho agafe d’una altra manera.

    Em penge la càmera al coll, i vinga, a gaudir de la meua afició a la fotografia. Però em pregunte: de que serveix fer fotos si no les va a vore ningú?

    Així gràcies a la tecnologia em puc permetre el luxe de cmpartir aquesta afició tan bonica amb molta gent. I de pas omplir algun petit lloc de la vostra web. I a més que ho faig amb molt de gust.

    Moltes gràcies a vosaltres per fer-me un lloquet en el vostre espai.

  4. Salva

    Gràcies a tu per fer-les i a Pepe per ficar-les a la pàgina de QD perquè d’aquesta manera podem veure-les i gaudir-ne els que estem lluny. Puc dir-te que des de Mèxic ja m’han dit que els han agradat molt.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 visitants, 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES