Seleccionar página

ORLA UNIVERSITÀRIA DE QUATRETONDA

ORLA UNIVERSITÀRIA DE QUATRETONDA

Tal com ho vam anunciar, aquí us deixe aquesta ORLA curiosíssima i simpàtica de la UNIVERSITAT DE QUATRETONDA, CÀTEDRA D´HUMANITATS. FUNDACIÓ BAR BOU. Data del curs escolar 1994-95, és a dir, ja fa 16 anys.  Amb alumnes-personatges genuïns, autèntics i amb història. Picant sobren la  imatge vos la podeu descarregar a grandària de cartolina. per si teniu el gust. En l´actualitat es troba penjada en la sala dels caminants, a la seu de la Fundació, on es pot contemplar in situ veritatis.

***

+ DESCARREGAR ORLA GRANDÀRIA DE CARTOLINA. ( 10  M )

 

 4,123 Visites totals,  14 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

2 Comentarios

 1. Josefa Esteve

  Me ha gustado, lo que has hecho los bares son hoy día el centro de reuniones sociales, por tanto no me extraña que los que van , se merezcan también en tener un titulo.
  Ya que hoy en día por hacer cualquier cursillo te dan un titulo, entre estos personajes que has puesto como profesores me ha gustado ver que entre ellos se encuentra mi padre

 2. Joan Caballero

  Como eramos y como somos ahora. Han pasado 16 años sin apenas darnos cuenta. Si disfruté en su día confeccionando la orla más me ha gustado ahora que entonces. Fué todo fruto de la colaboración y entusiasmo de los clientes del Bar Bou. Como dato anecdótico tengo que decir que es la única orla del mundo estudiantil en la que en lugar de los nombres aparecen los motes o apodos de los alumnos. Por cierto, todos sacamos SOBRESALIENTE!!!!
  Y por último un sincero y emotivo recuerdo para los que, desgraciadamente, ya no están entre nosotros.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics