ESCUT DEL BISBE BENAVENT

ESCUT DEL BISBE BENAVENT

Ens ha costat trobar l’escut episcopal d’ Enrique Benavent. La descripció  l’hem treta del butlletí oficial de l’arquebisbat de València. La descripció gràfica, és a dir, el dibuix, l’ hem tret de la guia del cerimonial de la presa de posessió la qual es troba a la web del bisbat de Tortosa. Pensem que és curiós i interessant que tots els quartondins conegueren aquest escut.

 En camp d’atzur (blau), l’anagrama de la Mare de Déu, de plata, sobremuntat de tres estrelles d’or i, en punta, un llibre obert, de plata, el cap, partit: 1. º, en camp d’or, un molí de pedra, aclarit d’atzur (blau) i amb les aspes de gules (vermell), que és el cognom BENAVENT, i 2. º, en camp de gules (vermell), una àguila de plata, coronada d’or, que és el cognom VIDAL, branca valenciana. Sota l’escut, com a lema: IN CARITATE  ET IN VERBO VERITATIS.

ARA MATEIX

Users: 3 visitants, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES