Seleccionar página

«L’ALCALDE I LA SECRETÀRIA»

«L’ALCALDE I LA SECRETÀRIA»

QD té el gust i l’honor de poder oferir aquest sainet de tres actes del quartondí Enrique Benavent Mahiques, al qual agraim la seua disposició per divulgar la seua obra i al qual QD recolça fermament. Un creador del poble. Un autodidacta nat. Plé de ganes i de il·lusió. Plé d’idees. Un exemple per a tots nosaltres. Ens preguntem on podia haver arribat Enrique si en el seu temps havera pogut comptar amb les facilitats que la nostra joventut té avuí. La comèdia es pot descarregar.

 

 538 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Enrique Benavent Mahiques

Enrique Benavent Mahiques, autodidacta, és un creador. La poesía i el teatre són les seues pasions.Tota la seua obra està circumscrita dins el seu entorn més immediat: el seu poble, que és el seu món i la seua vida.Participa activament en les publicacions locals i col·labora a Qd.

1 comentario

  1. Rodolfo

    Hola Enrique, com en el meu temps eres Enriquito «Boleta», i més que amic ens apreciàvem com a germans, he hagut de fer un esforç mental per a cridar-te Enrique, pel que s’ha vist, el meu pensament estava encara en l’època que recorríem els camps, barrancs, buscant nius i anàvem també molt devots a l’ermita de San Josep, per resar-li al Crist de la Fé, eixa ermita que tan bé descriu el nostre quartondí Estanislao Alberola, en el seu vers «Al meu poble». 68 anys han passat per a nosaltres i pareix ahir.He disfrutat llegint, la Comedia l’Alcalde i la Secretària, has descrit molt bé els personatges sobreixints de bon humor i la realitat actual. A tu sempre t’ha atret el teatre. Recorde una funció de teatre infantil interpretat dins de l’Església, a on tu sàlies brandant un garrot enorme i digueres (per el teu compte i risc):»Ja estic ací amb l’As de bastos», i el public hilarant t’aplaudia. Tindries llavors 10-11 anys. Seguix Enrique amb les teues pinzellades de bon humor, que per als temps que corren són imprescindibles. Un fort abraç, Rodolfo Canet Marín

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics