Seleccionar página

FESTA DE LA PROCLAMACIÓ DE FESTERS 2013

FESTA DE LA PROCLAMACIÓ DE FESTERS 2013

Anit fou la Festa de la Proclamació dels Festers 2013. Els carrers s’ompliren d’alegria, festa i joventut. I música, peça fonamental. I així, la nit quartondina transformà la rutina i la festa la ressucità del somni estival.

Acompanyats de les autoritats, dels amics, dels familiars…els festers del 2013 transmitiren i anunciaren al poble sota les estrelles d’aquesta nit canicular agostina, que ells són l’esperança, que ells són el futur, que ells són el present.

Així doncs, ja tenen el nomenament oficial. Ja són proclamats als quatre vents. Ja tothom sap qui són aquells els quals han de dur les torxes que donaran llum al poble durant els dies i les nits més grans.

Que visquen els festers del 2013 !

 44 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
  • Facebook
  • Facebook

Latest posts by quatretondadigital (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics