PRESENTACIÓ FESTERS 2013

PRESENTACIÓ FESTERS 2013

Després d’un oratge amenaçador el qual provocà més d’un esglai i ansietat en festers, festeres, mares, pares, iaies i familiars en general, anit, 30 d’agost de l’any del Senyor de 2013 tingué lloc la PRESENTACIÓ DE FESTERES I FESTERS  amb algunes novetats dignes de menció. El primer que ens va cridar l’atenció va ser la puntualitat britànica amb que començaren : exactament a les 11,10 pm. És a dir, solament amb 10 minuts  més tard del que s’havia anunciat. Un rècord  en events d’aquest tipus, la qual cosa diu molt a favor de l’organització. En segon lloc, la durada de l’acte : exactament 1 hora i alguns minuts . Un altre punt i un altre rècord a favor de l’organització. Més val que el personal se’n quede amb ganes que amb un empatx de perifolleries interminables com ha passat alguns anys. «Lo bueno si breve, dos veces bueno». I així ha passat amb la PRESENTACIÓ DE FESTERs I FESTERES 2013. Es tracta que vertaders PROTAGONISTES siguen les festeres i els festers i així va ser. Clar és, que per a gustos, colors. Alguns detalls ens han sorprés molt gratament, com per exemple, com quan pujava per primera vegada una parella de festers a l’escenari s’anunciava amb una senzilla però vistosa disparada d’un coet lluminós. Uns festers i festeres units en el protocol fins a la fi de l’acte.

En tercer lloc, ens ha agradat  que la foguera de les xiques retornara als origens, és a dir, davant de l’Aurora i també que el vals haja sigut a la Plaça de l’Oliver, ha donat més vistositat, plasticitat i grandiositat a aquesta part de la festa. Els festers Majors, impecables i en el seu lloc, així com la resta de protagonistes. Resumint: sense eixir-se del protocol clàssic que marca la tradició, aquestes xicotetes però significatives novetats, són les que provoquen interés i grat. Menció especial a Amparo, la qual ho ha donat tot des d’ un importantíssim segon pla i primer en la responsabilitat organitzativa, en haver deixat el llistó a l’altura de les circumstàncies i com exemple i patró del que ha de ser una Presentació de Festes.

Per acabar, donar les gràcies a les autoritats pel detall de reservar a la PREMSA LOCAL unes cadires les quals han servit per a facilitar el treballs dels nostres reporters i  que els lectors i visitants de qd puguen llegir i contemplar aquesta crònica. En nom de tots ells, moltes gràcies.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 visitants, 5 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES