TARDOR A QUATRETONDA

TARDOR A QUATRETONDA

+++

                                                              La nostra fotógrafa i reportera Ana Romero-Nieva ens regala aquestes fotos fetes avuí mateixa. Moltes gràcies, Ana. Esperem que no siguen les últimes. Natura que parla. Ulls que s´alegren. Espectacle abans que la vida es dispose a descansar.

2 Comentarios

 1. SALVA

  Gràcies Ana.
  Has sabut captar allò que hi ha darrere d’eixos paratges que aparentment sembla que han arribat al seu fi, però que amb l’agudesa del teu ull ens has demostrat que el que hi veiem només és l’adob que servirà perquè a la primavera torne a rebrotar tot amb força i que la vida continuarà.
  També perquè contemplant les imatges, sobretot els pilars del pont, em retrotrau a la meua infantesa i em veig una altra vegada corrent entre els matolls del barranc com si fóra un gos llebrer sense rumb.
  Enhorabona i que prompte tornem a tindre una altra sessió d’eixe exquisit «savoir faire».

 2. Salva

  Ana, un any ha passat ja i novament et done gràcies!

  Mitjançant les teues imatges la Natura torna a recordar-me que, malgrat la visió trista que ens dóna la Tardor, és eixa una etapa on comença a descansar per anar arreplegant forces i poder rebrotar amb luxúria a la futura Primavera i que, a més, és una mare que compleix les lleis que li marcaren no important-li gens els avatars dels que poblem la Terra.

  Vaig aprendre de mon pare que s’ha de ser conscient que així ho és i també que l’esperança, sobretot la d’un que s’ha criat junt amb la terra, no l’ha de perdre mai perquè sap segur que els arbres tornaran a brotar i que els entrebancs personals de cadascú no han de ser motiu perquè li vença el desànim, car, quasi sense adonar-te’n, veus que sempre hi trobes llum al final del túnel, tot i que la processó siga llarga…

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES