Seleccionar página

FOC : ES CREMA UN SOLAR PROP A LES ESCOLES

FOC : ES CREMA UN SOLAR PROP A LES ESCOLES

 

 

Aquesta vesprada al voltant de les 16 hores els bombers han intervingut per acabar amb un foc que s’ha produit molt a prop de l’escola. El foc i flames han sigut molt escandaloses a l’estar reblit el solar encés de gran quantitat de brosses, ja  que les quals, amb el pas dels anys , de la desídia i de l’abandonament, han anat en augment.

La gent que ha acudit,  comentava que les circumstàncies han sigut de vertader perill i tal vegada si les tanques dels solars foren d’obra i més consistents i a l’altura reglamentària,  possiblement  no s’haguera produit aquest incident el qual podria haver tingut consequències més tràgiques amb lamentacions irreparables i sense consol.

L’ incendi d’aquesta vesprada ha sigut un xicotet avís i a vore si les autoritats locals fan algun dia cas del clamor del seu poble quant a reforçar les mesures de seguretat les quals sens dubte ajudarien a evitar accidents d’aquests tipus.

Un 1o al personal dels bombers que han acudit amb rapidesa i professionalitat actuant amb celeritat,  els quals han donat tranquil·litat i han contestat a algunes preguntes de la gent que allí contemplava l’escena amb paciència i  resignació continguda.

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

 233 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿CREUS QUE TOTES LES VÍCTIMES QUARTONDINES DE LA COVID MEREIXEN SER RECORDADES? ?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake
Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics