Seleccionar página

FOC : ES CREMA UN SOLAR PROP A LES ESCOLES

FOC : ES CREMA UN SOLAR PROP A LES ESCOLES

 

 

Aquesta vesprada al voltant de les 16 hores els bombers han intervingut per acabar amb un foc que s’ha produit molt a prop de l’escola. El foc i flames han sigut molt escandaloses a l’estar reblit el solar encés de gran quantitat de brosses, ja  que les quals, amb el pas dels anys , de la desídia i de l’abandonament, han anat en augment.

La gent que ha acudit,  comentava que les circumstàncies han sigut de vertader perill i tal vegada si les tanques dels solars foren d’obra i més consistents i a l’altura reglamentària,  possiblement  no s’haguera produit aquest incident el qual podria haver tingut consequències més tràgiques amb lamentacions irreparables i sense consol.

L’ incendi d’aquesta vesprada ha sigut un xicotet avís i a vore si les autoritats locals fan algun dia cas del clamor del seu poble quant a reforçar les mesures de seguretat les quals sens dubte ajudarien a evitar accidents d’aquests tipus.

Un 1o al personal dels bombers que han acudit amb rapidesa i professionalitat actuant amb celeritat,  els quals han donat tranquil·litat i han contestat a algunes preguntes de la gent que allí contemplava l’escena amb paciència i  resignació continguda.

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

 87 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
quatretondadigital
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.
quatretondadigital
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 al nostre poble deurien ser recordades per sempre d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics