Seleccionar página

FEM CAMÍ…DE QUATRETONDA AL CONVENT DEL CORPUS CHRISTI DE LLUTXENT

FEM CAMÍ…DE QUATRETONDA AL CONVENT DEL CORPUS CHRISTI DE LLUTXENT

Dia magnífic.A 3º C per damunt de zero a les 8 del matí marcava el termòmetre. Un dia clar d’aquesta incipient tardor meteorològica. I aquí està el resultat. Tot el camp, tot l’univers per a nosaltres i els nostres sentits. Sense cap tipus de contaminació : ni humana, ni acústica, ni visual…de tan en tant els trets dels caçadors ens tornaven a la realitat tardorenca i màgica.

Natura encara poc castigada i amb la vida dintre d’ella. Camins enfangats per les ùltimes pluges. I un sol radiant i benefactor acompanyen als caminants solitaris cap a el seu destí. I allí estava el convent : noble, seré i carregat de l’energia que només pot atorgar el temps i la Història. El seu claustre, meravella molt be restaurada-com la resta del conjunt-espera el moment. Un pou al mig anuncia el tresor intra-murs del líquid element. He imaginat frares passejant i treballant . Administrant el senyoriu per a  glòria de la causa. He imaginat camperols sumisos a l’ombra del poder de Déu Totpoderòs. Avuí tot està en silenci sepulcral. Unes quantes estratègiques càmeres de seguretat curen aquest tresor.

Murs i llegendes. I l’ Ermita de la Consolació al costat. No oblideu les construccions anexes. Més modestes, però amb molta història. I amb molt de gust restaurades. Deixem aquest meravellós entorn i el seus paisatges. Els seus arbres. La seua solitud. Esperant ben prompte un bell nou retrobament.

 334 Visites totals,  4 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics