Seleccionar página

» AL MEU POBLE «

» AL MEU POBLE «

Aquí us presente un audiovisual  realitzat i produit als nostres estudios de QD. Es tracta del poema el qual s´atribueix a l´Estanislau Alberola, tan volgut i recordat a aquest poble, el seu poble. Enguany que es dedica a ell, QD vol, una vegada més posar en pràctica la seua línia i molt interessada per aquestes coses, us
presenta aquest treball fet amb molta il.lusió. Perdoneu les errades ja que som solament uns aficionats amb inquietuts i motivacions culturals i esperit de servei.

 

 

 6,966 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

6 Comentarios

 1. Benavent

  Bona pensada! Com tantes altres…

  benavent (r benavent benavent)

  27, 20:54

 2. Maria Benavent Benavent

  Enhorabona, Pep, per la resurrecció de la revista i per aquest audiovisual tan emotiu que m´ha fet recordar la meua infantesa, quan a l´escola apreniem els versos del nostre estimat poeta.

 3. Amparo Blas

  Molt bon treball Pepe.
  Al mateix temps m’agradaria comunicar a la gent del poble que el dia 28 de maig, si no hi ha ningun contratemps, es podrà gaudir del recital d’aquesta mateixa poesia al Saló d’Actes de l’Ajuntament.
  Un recital que es farà a càrrec de les alumnes del curs d’Alfabetització de l’Escola d’Adults i que estarà acompanyat de música…
  Més endavant ja us donarem més informació.

  • Pepe

   Doncs moltes gràcies, Amparo, i si no passa res…allí estarem. A veure si ens posem d´acord i podem fer un vídeo per a penjar-lo aquí. Estaria millor que només fotos. Ja veurem. Esperem més notícies vostres. Salutacions.

   • SALVA (Salvador Alberola Benavent)

    No he volgut oir-te Pepe, sabia de sobra allò que anava a passar-me, però a més de dos mil kilòmetres d’eixes terres de les quals parla l’Estanislau, i que tu amb tant de sentiment has sabut ficar-li veu, no he pogut resistir-me, m’he connectat a QD des de tan lluny, he tornat a recitar amb tu el que vaig aprendre quan era un xiquet i ara, amb un nuc a la gola, ací estic escrivint-te per donar-te les gràcies.
    Pepe, home, estes coses no es fan, que ú és ja molt major i un líquid que m’ix dels ulls, no sé que serà, pot fer malbé el teclat d’este aparell. Però saps què et dic? A pastar fang tant de «trasto», que una alegria com esta que m’has donat val per tot!
    Una vegada més: gràcies!

    • Pepe

     Ho dic com ho sent : encara que només fores tu l´únic visitant , paga la pena treballar en aquesta QD si despertem sentiments i servim per a algo. Rep, Salva, una forta abraçada.

ARA MATEIX

Users: 5 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics