Seleccionar página

QD ESTRENA NOU FORMAT

QD ESTRENA NOU FORMAT

QD estrena avuí un nou FORMAT : més clar, més net i adaptat als smarphones, tablets i alta tecnologia. Esperem que els beneficis superen les molèsties d’aquells que s’havien acostumat al vell format.

Els temps canvien i evolucionen. Nosaltres també. El contingut és bàsicament el mateix. Les formes pensem que són més alegres, intuitives, pràctiques i visualment més còmodes. Més color i més vida. A vore si així augmenta la participació activa i ens comuniquem més amb arguments els uns i els altres.

Escriure és molt bo. És la gimnàstica del cervell i de l’ànima. El raonament ajuda. A més, quasi sempre, el tub d’escapament de les neurones i fàbrica d’idees és sens dubte la pràctica de l’escriptura i l’activitat comunicativa.

Us anime a que no tingau por i navegueu per QD. Descobrireu per vosaltres mateixos exitoses sorpreses.

 

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

 204 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

1 comentario

 1. Benavent

  “Ara que ja em sabia les respostes… m’han canviat les preguntes”. La «vritat» és que no sóc d’smartfons ni tablets ni d’altres andròmines per l’estil, i tampoc és que n’estiga especialment orgullós d’això, però sí, a alguns ens costa acostumar-nos als canvis, que de vegades únicament els fem “por el amor de Dios hermana”! Què voleu, si tinc instal.lada l’oficina de 2003 i sembla que m’hi trobe en l’edat de Pedra!

  Més perdut que una sardina en el pla dels Arenals però, ens adaptarem, tot siga pel progrés i les millores, que tampoc necessitarà u ser enginyer, dic jo, a més ens agrada navegar malgrat que a mi l’aigua, dins d’un llibrell i amb el martell a la mà.

  I si en qüestions d’aquesta mena, de continent, poc puc fer per vosté i la millora de QD, sí que podria aportar qualque idea que podria ser-vos d’utilitat pel que fa al contingut, que són ben barates i a la mà sempre teniu aquella paperera del reciclatge perquè, “una cosa es hablar i la otra dar trigo”, i a mi el dir em costa poc. Anem per feina, doncs!

  -En primer lloc, comprovat l’èxit del curtmetratge del qual n’he pogut gaudir recentment -des d’ací felicite els autors i artistes perquè, certament, la diferència amb algunes cintes anteriors és positivament extraordinària- cal aprofitar-se’n, i si s’escau reseguir aquest solc.

  -Altrament no serem un país seriós sense una premsa i mitjans de comunicació esportius (i ací esport vol dir futbol, majorment), però sí, recorde amb delectació aquella capçalera “La Taronja Mecànica” crec que se’n deia, un projecte fantàstic, d’èxit, juvenil i punyent. Llàstima de tancament! QD faria bé de contractar un redactor esportiu (esportiu vol dir el Madrid, primer, i el Barça, després, majorment). Jo, perquè no em digueu que només done fum, estaria disposat –caguen l’ou!- a retallar la meua setmanada, fins i tot el proper asguirlando de Nadal el donaria per ben empleat.

  -Tampoc ens vindria gens mal una espècie de secció, que més o menys podria dir-se “100 anuncios.com”, cent anuncis punt com (les coses de menjar en castellà, sispla!). Així la gent podria vendre, comprar, bescanviar… Tot un servei per als seus lectors-seguidors dessonillats.

  -Finalment, i enteneu-me bé, que no es xanxa, ni té cap plec irònic la cosa, no li vindria de sobres aquella secció o pàgina dita “obituari”, on s’hi penja el d’allò de les esqueles, necrològiques, condols, comiats… Que sí, perquè molts quartondins viuen de fora i de vegades ens assabentem tard i mal. Jo una ullada sempre li faig a la secció del diari, poca broma amb açò, que són molts els que ho fan encara que no tots ho diuen. Daltre cantó em sembla que cap diari recull en el seu format digital aquesta secció, potser fóreu capdavanters, i qui pega primer…

  Amb açò, el parné escaient, les vostres bones pensades, les visites i col.laboracions del vostres bons lectors navegar, navegar, navegaríem, altra cosa emperò és si suraríem. Dubte.

  bnvnt

  PS.: Tot redactant aquestes quatre lletres ou per l’orella que Canal Nou tira la persiana, no me n’alegre, encara que els treballadors no havien de pagar els traus que li han fet manifessers i aprofitats. Per ells sí que me n’alegre.

  És, o era? una TV ben esquifida, bilingüe i diglòssica, potser, no ho sé, siga millor tancar, tot i que aquest projecte era un dels desitjos de la nostra autonomia, un projecte de futur per a la nostra llengua, ben necessari… També un lloc on han niuat alguns corruptes i els seus quefers, a més d’oficina de col.locació política.

  Res és molt dur. Que tanquen canal Nueve i que pagué algú! Després un nou projecte, una televisió valenciana possible i en valencià. Ara m’hi solidaritze amb els treballadors, que poca broma amb la seua situació.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿CREUS QUE TOTES LES VÍCTIMES QUARTONDINES DE LA COVID MEREIXEN SER RECORDADES? ?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake
Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics