COMMAN3 de «LITRONES FILMS»

COMMAN3 de «LITRONES FILMS»

La productora local «LITRONES FILMS» acaba de traure a la llum aquesta producció on es veu clarament l’evolució positiva que estan experimentant en el últims anys tant actors com guionistes i en general tot l’equip. Uns efectes especials molt aconseguits i un acabament sorprenent deixen sorpresos als espectadors. A més a més , cal llegir entre línies la crítica seriosa dintre la comicitat a primera vista. Sis minuts i quaranta-quatre segons d’acció, aventura, humor, i alguna que altra acció gestual o mímica d’humor mediterrani-quartondí conformen aquest curt-metratge. Des d’aquesta tribuna els felicitem i els animem per a que continuen i perfeccionen  els seus projectes. Tots sabem l’esforç i treball que suposa produir un audiovisual com aquest. I més encara : EL VALOR DE FER-LO PÚBLIC ! i soterrar vergonyes.

4 Comentarios

  1. Genís McFly

    Moltes gràcies per compartir-lo, tenim pensat fer una nova aventura per a estos dies de festa. Esperem que també agrade.

  2. vicent marin

    mooooooolt be, estic esperant qwe feu mes,es bonic tindre gent aixi al nostre poble,si necesiteu algo,conteu en mi,avant valens

  3. Roberto Benavent Benavent

    E-s-p-e-c-t-a-c-u-l-a-r, jo destacaría de entre totes les escenes, la que es veu el bosc al fons i els soldats a camara lenta van avanÇant i «disparant», per el tema de la il.luminació.Aquesta escena m’ha deixat bocabadat, per no dir que la banda sonora que acompanya la escena també ajuda a perfeccionar-la.
    Felicitacions i endavant.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES