ENCARA QUEDEN SUPERVIVENTS

Sí, encara…

Encara poden contemplar els nostres ulls en viu i en directe uns usos i costums a punt de l’ extinció. Uns usos i costums que formen part de la memòria històrica dels pobles i que per llei de vida i per llei de l’evolució marxen inexorablement cap a la desaparició.

És per això, que en la Quatretonda del segle XXI encara queden relíquies (ben cert que molt poques…escassíssimes). I una d’elles és aquesta estampa d’aquest diumenge esplèndid. El nostre homenatge i reconeiximent  als seus protagonistes

Gasparo1

Gasparet

 

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES