Seleccionar página

ENCARA QUEDEN SUPERVIVENTS

Sí, encara…

Encara poden contemplar els nostres ulls en viu i en directe uns usos i costums a punt de l’ extinció. Uns usos i costums que formen part de la memòria històrica dels pobles i que per llei de vida i per llei de l’evolució marxen inexorablement cap a la desaparició.

És per això, que en la Quatretonda del segle XXI encara queden relíquies (ben cert que molt poques…escassíssimes). I una d’elles és aquesta estampa d’aquest diumenge esplèndid. El nostre homenatge i reconeiximent  als seus protagonistes

 

 363 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics