CANAL NOU, CANAL NOU…

CANAL NOU, CANAL NOU…

canal-nou-3

 

“Cuando las barbas de tu vecino

veas cortar, pon las tuyas a remojar”

 

Canal Nou

estàs en un pou.

*

T’han mort

t’has mort

o encara vius?

*

Estàs en un clot

profund

sense fons

sense llum.

*

Faràs companyia

a les Caixes.

*

La voracitat

dels rapinyaires

ha  acabat

amb vosaltres.

***

(També amb nosaltres)

*

És el principi de la fi

del desgavell:

al Nord, Sud

Est i Oest.

*

Sempre

ens quedarà

l’aeroport

per alçar el vol.

(com “L’AVE FENIX”)

*

Finiquitatis est:

Lluitem o plorem?

Regeneració

o destrucció.

Ja està passant.

*

Tot s’apanyarà

convocant

un gran Concili.

(On la mentida

serà declarada

per enèsima vegada

DOGMA DE FE)

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

2 Comentarios

  1. benaventb

    Un colp molt dur

    “Primero vinieron por los comunistas, y no dije nada porque yo no era un comunista. Luego se llevaron a los judíos, y no dije nada porque yo no era judío. Luego vinieron por los obreros, y no dije nada porque no era obrero ni sindicalista. Cuando se metieron con los católicos no dije nada porque yo era protestante. Y cuando finalmente vinieron por mí no quedaba nadie para protestar”.

    Així o amb les variants que vullguen, però de Niemüller.

    Ahir caminàvem pel carrer sant Vicent, senyeres enlaire, també alguna blavera entre d’altres quatribarrades que potser provocava alguna que altra miradeta de biaixet però res, cap problema, també senyors i senyores parlant castellà, cosa aquesta que em recordava la gran manifestació del 77 on s’hi tiraren al carrer gent totes les sensibilitats. El crit de guerra d’aquella tardor del franquisme era el de “Llibertat, amnistia i estatut d’autonomia”.

    Sé que diuen que els treballadors no s’haurien d’haver plegat tant als segrestadors de la llibertat, de la llibertat d’informació, que ara ens llancen un crit d’auxili massa interessat i tardà o, que molts de nosaltres li hem donat l’esquena a una radiotelevisió grapejada i desplomada, sense que els responsables hagen pagat, tot siga dit. I l’única solució tancar-la: ens aprofitem, la dessuquem i després la malvenem.

    No, no vull que la tanquen, no estic gens d’acord, és un dret nostre, un servei públic, em sent robat pels que sempre vénen d’Almansa. Què pot ser una llengua sense cap mitjà de comunicació propi? Desmantellem l’Estat, malvenem o malbaratem serveis públics que passen a mans privades després de pagar-ho entre tots, ens amenacen amb això o menys escoles i hospitals, però continuen pagant-ne de concertades.

    Certament no podia continuar un mitjà de comunicació com la ràdio televisió valenciana que tenia més treballadors que tres importants canals de TV privats junts, això tots ho comprenem, de la qual cosa també sabem que zero responsables, com de la seua negra gestió, però tancar-la, de la nit al de matí? Això ningú s’ho creu, això és un atac molt fort contra els valencians, contra la llibertat i l’estatut d’autonomia, contra la llengua. els polítics no estan per resoldre els problemes, intentar-ho almenys? En castellà tenim molts canals, en valencià, ens en prohibiren un, ara ens tanquen l’altre. Tant de mal fem? ant molestem?

    Paga la pena lluitar, perquè Canal9, malgrat tot, és molt més que això, més que els seus treballadaors, gestors i aprofitats, és un símbol de llibertat, ni que siga perquè després vindran per nosaltres.

    benavent

  2. Vicent Benavent

    «Tanto fué el cántaro a la fuente que al final se rompió «, toca ja era hora, però no hem de patir, perquè al remat s’imposarà una altra televesió valenciana això si PRIVADA QUE ES LO QUE BUSCAN LOS DEL PP, que perquè? doncs per a tornar a manipular més si cal l’informació, no oblidem que és el màxim poder.
    Tinc que dir què lo de Canal 9 es de pena i de molta pena, als treballadors més valía que s’hagueren atrevit a dir tot allò que ja sabíem, ara poden anar al «combo» em sembla be que la tanquen ja ho tenim bé.
    VALENSIANOS HA LLEGADO UNA NUEVA ERA LA DE LA REPERA, ja,ja, ja, ja.
    Si ja ho deia Monleón, a guanyar diners ON ESTAN ON ESTAN en la butxaca d’ells i nosaltres mocador en ma a plorar encara?
    No tenim vergonya, els valencians dic… TOTS.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 2 visitants, 1 cercador

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES