Seleccionar página

INTERIOR DE L’ERMITA DE SANT MARTÍ DESPRÉS DE SER RESTAURADA

INTERIOR DE L’ERMITA DE SANT MARTÍ DESPRÉS DE SER RESTAURADA

Per fí i gràcies al facebook de la Parròquia dels Sants Joans de Quatretonda us oferim en primícia les primeres imatges de l’interior de l’ermita després de la restauració duta a terme els últims mesos . Un bon treball digne de menció si tenim en compte el context soci-polític-econòmic pel qual travessem.

 465 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

3 Comentarios

 1. Benavent

  Blanca i polida! Em recorda la capçalera de Sant Josep i aquells altres temps en què un grup cultural recolliren un bon grapat de calerons per restaurar la imatge o l’ermita, que ja no recorde, i quasi que els els tiren a la cara.

  Però ara toca celebrar-ho i agrair a qui pertoque que sant Martí continue dempeus, i millor si cap, fins i tot que el dia de la seua festa siga festa, encara que això també té el seu cost social, però alguna n’haurà de quedar, dic jo.

  D’alguna manera i des de QD també s’ha empentat en aquesta direcció.

  Bona diada!

  PS.: Com no podré oir la campaneta de l’ermiteta espere, senyor director, que amb els seus oficis puga recollir jo meua bosseta de caramelets, Beamut em sembla que es deien la darrera vegada que vaig anar.

 2. Rosa Mahiques

  Ai Sr. Benavent!! Nosaltres tampoc podrem oir la campaneta i ben mal que ens sap. Esperem que alguna bona ànima ens puga passar algunes fotos per poder compartir-les amb tots els lectors de QD que no podrem ser testics del «renaixement» de la festa.

  No deuriem deixar que les tradicions es perden. Tinc encara en la memòria les imatges de quan era menuda i anavem a celebrar Sant Martí. És el nostre «Rocío»; amb menys repecussió mediàtica però al cap i a la fi, és la nostra romeria.

  Que passeu tots un bon dia! I a cantar tots amb molta gana!

  http://www.youtube.com/watch?v=KwPPrPj1b5g&feature=c4-overview&list=UUXmlN4hCrNDw7MhC_frlxRg

 3. Rosa Mahiques

  Ací teniu la lletra.
  Ah! i una cosa curiosa és que la gent que ix al video que he posat al comentari anterior, anava abrigadeta, enguany a hores d’ara encara no hem pogut estrenar la roba d’abric. No sé quin temps farà demà, però com a que no farà molta falta la jaqueta. A vorem si a l’agost podem passejar els abrics.

  .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

  Quatretonda hoy celebra
  la fiesta de San Martín
  y de campo nos marchamos
  todo el pueblo chiquitín. (BIS)

  Siguiendo costumbre sana
  y arraigada tradición
  salimos esta mañana
  con la más grande ilusión
  hacia la ermita cercana
  entonando entonando esta canción
  que es grito de fe lozana
  de amor que sale sale del corazón.

  De vacaciones hoy gozamos
  y felices nos sentimos
  hoy por los montes saltamos
  y con gusto nos reímos
  auras frescas respiramos
  aire puro de los pinos
  sobre el césped nos sentamos
  y un buen yantar ingerimos.

ARA MATEIX

Users: 9 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics