XXé ANIVERSARI COL·LECTIU CULTURAL DORRESMENT

XXé ANIVERSARI COL·LECTIU CULTURAL DORRESMENT

 

Aquesta vesprada, el CC Dorresment ha celebrat el seu XXé aniversari al saló d’actes de l’Ajuntament del poble amb una exposició molt interessant on es podien contemplar les petjades evolutives d’aquesta associació  des dels seus inicis fins l’actualitat. Un recorregut amb fotografies, objectes i records atresorats al llarg d’aquestes dues dècades d’intens treball.

En els parlaments molt curats dels membres del col·lectiu els quals han presidit l’acte central, s’ha fet un recorregut per la història i les múltiples activitats que al llarg dels anys s’han dut a terme. S’han recordat i s’han demanat aplaudiments per als socis emprenedors que iniciaren aquest projecte cultural. S’han fet vots per a continuar en la tasca  i objectius del col·lectiu.

Menció especial per al parlament de la presidenta del col·lectiu, la qual ens va captivar amb la seua forma original de fer-nos partícips d’ una excursió amb ella en el temps i en l’ espai dels avatars del col·lectiu,  utilitzant com a recursos la poesia i la narrativa .

Amb un generós vi d’honor i la posterior actuació estelar de GENT SENSE VERGONYA  acabaren les celebracions.

 QD col·labora amb el col·lectiu publicant la revista DORRESMENT en format digital des del núm. 14.

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

2 Comentarios

  1. Enrique Barranquero

    Gracies, però el va faltar el segon plat fort de la nit, una nit memorable de monólogos on la gent va quedar meravellada, un altra volta que fem actuaciò jo el convidare personalment perque els gaudisques i disfrutes amb nosaltres, de totes formes MOLTES GRACIES, per la teua implicaciò.

  2. Pepe

    Ho sent molt. Va ser impossible -per imprevistos d’última hora- poder quedar-nos fins el final. No tenim cap dubte de la vostra força humorística i del vostre ben fer. I sobretot de la vostra iniciativa creadora i provocadora de rises i moments màgics en aquests temps tan difícils.Gràcies a vosaltres.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES