Seleccionar página

RESPOSTA DEL PP AL FULL INFORMATIU Nº 6 DEL PSPV-QUATRETONDA

RESPOSTA DEL PP AL FULL INFORMATIU Nº 6 DEL PSPV-QUATRETONDA

 

Fulla Informativa Psoe Nov-2013 by QuatretondaDigital

 

És curiós com el PSPV de Quatretonda torna a la càrrega, fent una sèrie d’afirmacions encaminades a tergiversar la realitat i a intoxicar  l’opinió pública local.

Qualifica el superhàbit de DESORBITAT I DESPROPORCIONAT. A 2008 el PSPV va trobar un superhàbit de +4.514,33EUR quan va arribar al govern local, el qual ràpidament va convertir en  -77.027,88 en 2009, i -162.145,62 en 2010 (segons liquidaciò oficial del presupostos).

O siga que en dos exercicis el PSPV es va gastar 239.173,5EUR més dels que va ingressar. Davant d’aquest panorama, crec que la seua gestió econòmica no és precisament un model que s’ha de seguir. Ho dic per allò que proposa de gastar el superhàbit  en actuacions.

Eixe superhàbit s’empra per a complir l’obligació que té l’Ajuntament de pagar als seus proveïdors abans de 30 dies. I he d’afegir que des de que complim estrictament amb les dades de pagament, estem aconseguint descomptes que arriben al 40% i fins i tot al 45%.

Respecte a la baixada d’impostos, hem tornat a baixar l’IBI d’urbana en un 3% per a 2014, la qual cosa sumada a la baixada del 2% que aplicàrem en 2012, farà que durant esta legislatura l’IBI d’urbana baixe un 5%. L’IBI de rústica l’hem reduït per a 2014 un 5%. Aquestes baixades es van aprovar en el passat ple del 25 de novembre. Serà que no van assistir a este ple? El que succeïx és que van votar en contra d’aquestes baixades; clar com ells van pujar l’IBI d’urbana un 10% a l’anterior legislatura  i no contents  plantejaren una revisió cadastral ….

Respecte als policies, clar que pot haver-hi un més. I per què no dos més? O tres? O cinc? Les últimes eleccions ens van encomanar la gestió municipal, i pensem que cal optimitzar els recursos, no malgastar-los. Les administracions estàn clarament sobredimensionades. Amb el nostre model, quan fan falta tres policies els tenim, i fins i tot quatre si fóra necessari, però amb un cost molt menor per al ciutadà.

I per a acabar, ja he explicat amb tot luxe de detalls i en diverses ocasions que el deute del nostre Ajuntament al acabar la legislatura anterior era superior als 850.000EUR, i vaig fer al·lusió a que «per repetir que eixa no era la situació» el PSPV no canviaria la realitat. A més en eixe moment, la demora en l’abonament de les factures a proveïdors era superior a una any, tal com poden constatar els proveïdors municipals.

I respecte a que em criden mentider, crec que he demostrat amb claredat meridiana que TOT el que he dit és rigorosament cert, tal com ja explique àmpliament, perquè sempre he utilitzat als meus arguments documentació oficial. Però pareix que «el burro li diu al cerdo orellut».

En tot cas, em pareix que l’insult i la desqualificació personal gratuïts no són maneres de fer política.

 

Jose L.Oltra

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

 163 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Latest posts by Pepe (see all)

4 Comentarios

 1. Rosa Mahiques

  Aquest matí, una dona d’edat m’ha vist im’ha dit:
  -Mante, tu o el teu home sou els que poseu en l’ordinador coses del poble?, es que jo no sé com es fa això ni tinc aparatos d’eixos, però vodria que posareu que estic d’acord en lo que diuen de baixar-nos els pagos que fem, i si s’ha de posar un policia més, pues mira xica, que el posen, però vull que digues, que els carrers estan molt nets, moltíssim, perque mai els ha netejat l’ajuntament, sempre els hem netejat les dones del poble, i jo netege tots els dies el meu tros de carrer i els de les dos cases dels costata perque allí no viuen.
  M’ha sentat molt mal això de que els carrers estan runosos. Anem anant! A vore si són homes i ho rectifiquen. Perquè jo netege tots els dies, tots. Poca vergonya!

  Li he dit a la dona que no es preocupara, que tal com m’ho havia dit, així ho posaria en «l’ordinador» i ací està.

 2. Jose Luis Oltra

  Respecte a la meua resposta a la publicació al full informatiu núm. 6 del PSPV, vull aclarir que tan sols l’he enviat a QD.

 3. Vicent Benavent

  És curiós com el PP de Quatretonda i al seu cap el Sr J.L.Oltra ens torna a dir mentires de tan gran calibre. Curiós he dit? perdó no volía dir això si estem més què acostumats.
  En primer lloc queda ben patent què el deute de l’ajuntament de més de 800.000€ on tanta campanya va fer a les anteriors eleccions és una gran mentira,tan sols hi ha què llegir bé el seu article ací mateix publicat. A mi almenys no en quadren les xifres.
  En segon lloc sería d’agraïr que ens facilitara ixos proveïdors que diu que li fan fins i tot un 45% de descompte, més que res per preguntar-se’l si es veritat o no cosa que en costa de creure,supose que no serà massa demanar a un partit que presumix de tanta transparència, ( Canal 9, Gürtel, Barcenas,etc…) si es així pobres d’ells doncs no m’explique quines ganàncies poden tindre.
  Respecte a la baixada de l’IBI ho deixarem per a un altre dia ja vorem com queda,de moment seguim pagant més que fa uns anys.
  I per últim perquè no vull fer-ho llarg ens parla dels policíes com si fora un gran aconteciment, diu que no val malgastar diners en policies,vaja que no fan falta,pot ser que els » segurates» a partir d’ara ens o poden fer més baratet,tot siga per estalviar a l’ajuntament, » pa què», Quatretonda és el poble més segur del món per això l’altre dia no van entrar en cap casa a ROBAR.
  Total, el què no ens diu és per a què vol més de 400.000€ a les arques municipals,xifra desorbitada per a un poble com aquest i què al remat el full del PSPV del que no li pareix res be l’únic que demana és que es gasten en beneficis per a la gent del poble que a la fi és qui els ha pagat, i no preumixca de què dona feina com ara vegem a unes persones que treballen dos dies a la setmana i que no sé,però supose que no arribarà ni als 500 € mensuals,ja sé que alguns de seguida diràn,doncs val més això que una pedrà a l’ull,doncs si, però seguim sense solucionar el problema.
  I per favor no ens parle de insults que en això el PP te la medalla d’or, tan sols hi ha que tirar d’emeroteca per saber què no dic cap mentira.
  Un veí del Poble.
  Vicent Benavent

  • Jose Luis Oltra

   Respecte als 800.000 € ho vaig explicar ampliament en estes fulles, i sempre amb documents. Però si vols t’ho torne a explicar a tu en persona, quan tu vulgues.
   Respecte a l’adjudicació, es tracta de les obres d’urbanització del carrer Alcalde Juan Mahiques. Pots preguntar-li a David que estava en eixa taula, o bé vindre i consultar el tauló d’anuncis de l’Ajuntament, o bé el B.O.P. on es publicarà la setmana que ve.
   L’ús dels 400.000€ l’he acabat d’explicar, però pareix que tu no creus res del que puga dir.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics