ESPECTACULAR EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DE LA RESTAURACIÓ DE LA ERMITA DE SANT MARTÍ

ESPECTACULAR EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DE LA RESTAURACIÓ DE LA ERMITA DE SANT MARTÍ

 

Aquest dia radiant i assolellat, dia de la Puríssima en la nostra cultura d’Occident, hem anat a la ermita de Sant Martí a veure-la i com ha quedat després de ser restaurada i al mateix temps a contemplar una exposició fotogràfica al voltant del procés de restauració dut a terme fa molt poc. Les fotos ens mostren com estava la ermita abans de ser restaurada. El procés posterior, pas a pas. I finalment com ha quedat. Uns treballs molt ben fets i  a conciència. Si els «destructors» la deixen en pau, tindrem ermita per a un grapat d’anys.

L’exposició, senzilla però espectacular. Unes imatges que quedaran al registre local per a la xicoteta història del devenir del poble. Al llarg de l’exposició, el visitant s’adona de la gran obra de restauració en aquesta xicoteta i emblemàtica ermita. Els guies que hem tingut i que ens han acompanyat durant la nostra visita no han estalviat temps ni paciència en explicacions molt didàctiques i curades. Moltes gràcies !

No és molt el patrimoni amb que comptem. Per això el que queda, «oro en paño y entre algodones».

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES