Seleccionar página

MISTERIOSES CÀMERES…

MISTERIOSES CÀMERES…

 

No se el temps que estarà en aquesta façana  però m’ha cridat molt l’atenció aquesta càmera de vigilància instal·lada a la Plaça de l’Oliver del nostre poble. Tampoc sabem els seus objectius, si serà per seguretat pública (últimament ha hagut molts robatoris al nostre poble, en cases particulars i en  institucions públiques), si serà per investigació, si serà una prova, un estudi. Tampoc sabem qui controla allò que grava i per a què.

El cas és que està ahí, sota un caixò enorme i penjada amb dues cordes o fils. Cridar, crida. El que és cert i innegable que les tecnologies van arribant al nostre poble com ho podeu comprovar al reportatge de dalt. Si algú sap alguna cosa més, que ho manifeste i ens enterarem. A la Plaça del Campanar hi ha una altra càmera semblant a la façana de l’antiga biblioteca.

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

 179 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

11 Comentarios

 1. Pepe

  Uns diuen que són per a evitar malifetes la nit de cap d’any contra el poc patrimoni amb que comptem. Altres diuen que per al programa de televisió que ens farà famosos. Altres, que només s’activen a certes hores del dia.Altres diuen que són per a «pillar» als qui aparquen malament els seus vehicles. Total: a veure si algú sap a ciència certa per a que estan aquestes càmeres.

 2. Juan Carlos Espí Benavent

  Entenc que aquestes càmeres i les imatges que és puguen obtenir amb elles són totalment il.legals, ja que no hi ha cap cartell d´avís de zona de videovigilància. Supose que les haurà instal.lat l´ajuntament i que tindran alguna partida presupostària destinada? , de totes formes no tinc constància de que aquest tema s´haja tractat en cap plenari. Els consejals de l´oposició deurien demanar-li explicacions i informació a l´Alcalde.

 3. David bellver

  No permeten que es graven els plenaris que interessen a tots els veïns del municipi, però si instal·lar dues càmeres, que no sabem amb quina finalitat, ni amb quin cost.
  Pense que com a veïns ens meresquem alguna explicació. No sols per ací ni en el plenari, a més s’hauria d’advertir via ban, per a tots els veïns estar-ne assabentats.

 4. Vicent Benavent

  Ja estem especulant? què no sabeu que la nova llei de ciutadania permet tot allò què ja existía en temps de Franco?
  Segurament s’han instal.lat per controlar el fi d’any o tot allò que es diu ací,això almenys és el què diran des de l’ajuntament, encara que pot ser siga per poder multar més als veïns i veïnes d’aquest poble i així poder recaudar més impostos amb menys policíes, vaja! per no dir utilitzar l’arma més letal, o siga LA POR, cosa que funciona de meravella.
  De tota manera que volieu,el poble els va votar democràticament no??? doncs a tocar-se les «baines» i mut i xitón. Encara no he vist ningú que es queixe de rés seriosament, serà per por?,serà per pensar maremeua a mi que no en toquen?,serà perquè som » catetos «?. No sé,ja estic més que fart de tot el què passa a tots els llocs i el poble sense reaccionar.
  El meu pròxim vot serà en blanc per si algú l’interessa ja ho sap.

 5. jodi nadal

  Les coses les fan aixina, normalment no informen a ningú, ja demanarem explicacions, els de la oposició no sabem res de res. Les coses no es poden fer aixina.

 6. Benavent

  Bon colp de falç periodístic! Dels reporters, sí senyor!

 7. Benavent

  Doncs jo, mirant el dit, i si és que les càmeres han vingut per a quedar-se, vull sol.licitar, per aquella cosa del patrimoni tan rebregada, que l’ajuntament remoguera de la façana de la primitiva Casa de la Vila aquest aparell. Ja sé que és un edifici bastant “simple”, és el que tenim, a més del seu valor simbòlic, la casa de l’autogovern que volia dir per als nostres avantpassats ser Vila, entitat jurídicament independent amb govern propi.

  Això sí, si alguna vegada un ajuntament té diners sobrers, o per a coses “no importants” que diuen, ben bé, i amb lletres grosses de ferro, podria retolar-la, la façana dic, amb aquesta denominació primera i original perquè tot el món sàpiga quina és la seua denominació i quin ha estat l’origen d’aquest singular i petitó edifici quartondí, on ja fa prou mal de veure aquest garbó de fils de tota mena que travessen la façana per la seua mitat.

  Tot aprofitant aquest escrit, i que ara Pepe sí que té duros per a pagar, ni que siga “l’asguirlando”, puc allargar-me dient que caldria anar pensant també en donar-li a aquest espai públic una destinació d’acord amb la història, significació i característiques, vull dir una funció més noble, i mentrestant arriba això que les actuacions que s’hi facen allí busquen sempre la seua millora i conservació. I si s’ha de mantenir el caixò, dic jo, que bén bé pot anar a la part de dins, que la càmera ja no resulta tan carassera, encara que tampoc sé de coses tècniques… ni de res, ja vos dic.

  Salutacions ben corals

  benaventbenaventr

 8. David Mahiques Alberola

  Estes misterioses càmeres li han costat a l’ajuntament 4.948,90 €.

  • Juan Carlos Espí Benavent

   Això és molt o poc?

   • David Mahiques Alberola

    Això de car o barat, tot depèn de la utilitat i necessitat de tindre un cosa. Si estaguérem en un barri conflictiu o amb una gran inseguretat, pot ser tendrien una certa lògica. Però no es eixe el cas nostre. Si per altra banda i estic pensant ara en el cotxe de la policia local. Tal i com està el mercat de l’automòbil, en eixos mateixos diners o a lo millor un poc més podries tindre un cotxe de policia pràcticament nou que permetria al policies anar pels camins del terme. I robatoris de collites els hi ha.

 9. Juan Carlos Espi Benavent

  Confirme que aquesta setmana l´ajuntament ha començat a enviar denúncies per infraccions gravades amb les càmares!

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics