Seleccionar página

L’EMISSARI REIAL 2013

L’EMISSARI REIAL 2013

Viento del este 
y niebla gris, 
anuncian que viene, 
lo que ha de venir. 
No me imagino, 
qué ira a suceder, 
mas lo que ahora pase, 
ya pasó otra vez.

Canción de Bert, Mary Poppins (1964)

 

Un any més. Arriben als carrers de Quatretonda aquells que formen part d’una història que tots coneixem; que passa de generacions en generacions, a la qual no se li esgota la màgia.

Quan vénen aquestes dates, tots recordem el dia de Reis. Esperat durant tant de temps per obtindre joguets, il·lusió i fantasia. Hui hem pogut presenciar l’arribada dels ajudants d’aquells que són esperats durant 365 dies pels més menuts. I pot ser, també pels no tan menuts.

Els patges dels Reis d’Orient han acudit, hui, 27 de desembre de 2013 a arreplegar les cartes on els xiquets depositen les seues esperances. Important missió, és doncs, la d’aquestos patges, ja que han de fer arribar el missatge sà i estalvi a la fàbrica de joguets, on els mateixos patges s’encarregaran de fer i deixar-los a punt per a que la nit del 5 de Gener siguen repartits per totes les cases de tot el món.

Entrada triomfal des del carrer Sant Josep direcció la Plaça del Campanar.  Primer patges amb torxes, que li obrien el pas al Patge protagonista, que venia damunt d’un camell directament des de l’Orient. Tots acompanyats pel ritme de percussió.

El més gratificant? Veure les diferents reaccions dels petits: por, esperança, alegria, il·lusió. Em donava la sensació d’estar a la plaça plena de xiquets, però alguns d’aquests, tancats en cossos d’adults. Ha estat bé veure les reaccions dels no tan petits, on recordavem amb melangia què era eixa sensació, la de creure que tot era i és possible en aquestos dies.

Ana Romero-Nieva

 78 Visites totals,  6 Visites avuí

The following two tabs change content below.
Ana Romero Nieva
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Ana Romero Nieva

Ana és infermera. També professora. També músic. Empedreïda lectora.I una bona fotógrafa , col·laboradora de QD des del principi. De tant en tant li agrada escriure i argumentar els seus punts de vista. I per si fora poc tampoc se li dona mal la crítica literària. https://nocterno.wordpress.com/
Ana Romero Nieva
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Latest posts by Ana Romero Nieva (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

pels morts COVID-19.In memoriam.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics