Seleccionar página

CALENDARIS I LLÀMINES DE LA COOPERATIVA

CALENDARIS I LLÀMINES DE LA COOPERATIVA

Presentem una col.lecció de llàmines de la bq i els calendaris de la Cooperativa els quals ompliren de goig i entusiasme a la nostra població. Totes les cases s’ompliren d’aquesta decoració. Es mimetitzaren , simbiosi perfecta amb els llars quartondins. Molts d’ells foren emmarcats i ocupen llocs preferents a les cases. Van complir una missió culturitzadora i difusora del patrimoni local , faceta de vital importànca per al poble. Les primeres sobretot, eren impressionants en tots els sentits. Fotografies excel·lents i idees més excel·lents encara. Ja al final, no se que va passar. Les idees s’esgotaren…tal vegada també els diners. Aquí us les deixe. Testics gràfics d’un temps. D’uns moments. De tota manera, treball lloable !

 519 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

1 comentario

  1. Rodolfo Canet Marín

    Sr. Director, que gaudida veure CALANDARIS I LLÁMINES de la Cooperativa de Quatretonda. Cal ser quartondí, encara que uno siga de cor, per a saber apreciar, delectar-se, recrear-se i solaçar-se, amb esta col-lecció de llámines.
    Els que vivim un poc lluny de Quatretonda, (i carregats amb molts anys damunt), formant la diáspora quartondina, ens embarga en el nostre interior una sensació de conmoció, com de música celestial, que només pot afectar-li el que com el meu cas, ha viscut des dels sis anys fins als catorze en eixa volguda població; i com he sigut alguns anys acòlit, junt amb el meu fraternal amic Enrique Benavent Mahiques, (Boleta) i veig el bé que s’ha reconstruit l’Eglésia de los Sants Joans (on prenguí la meua primera comunió), encara estima més este Llàmines, , i la labor i sensibilitat cultural d’eixa Cooperativa, que efectivament complixen la missió culturizadora i dispersadora del
    Patrimoni Local. Moltes gràcies a tots, i veig que hem començat molt bé el Nou Any en QD. Cordials salutacions, Rodolfo Canet

ARA MATEIX

Users: 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics