Seleccionar página

NUESTROS GESTORES CONTINÚAN OCUPADOS, EN BREVES MOMENTOS LE ATENDEREMOS.

NUESTROS GESTORES CONTINÚAN OCUPADOS, EN BREVES MOMENTOS LE ATENDEREMOS.

NUESTROS GESTORES CONTINÚAN OCUPADOS, EN BREVES MOMENTOS LE ATENDEREMOS.

Jo no sé si algú de vosaltres ha escoltat a l’aparell telefònic una veu de dona suau, dolça  —i quasi invitant-te a que si t’esperes una miqueta més pots anar i prendre’t un cafenet al bar del cantó—, si heu fet una cridada a eixos 902, i companya, que quasi sempre vas trobant-te si vols comunicar amb  una empresa  de les que malauradament necessites fer una gestió que per a tu és «d’obligado cumplimiento».

Quan ja dus més de deu minuts oint aquesta cantarella, la majoria de vegades es talla la comunicació i tens que tornar a marcar el fatídic numeret, que pel que m’han dit, els «empresaris telefoneros» t’ho cobren a bon preu perquè no entra dins de la tarifa plana que molts tenim contractada. Si fiquem ací el temps que només contestar-te empren per fer-te una mica de propaganda, quantes coses pots consultar i quina xifra marcar perquè «SEAS ATENDIDO CORRECTAMENTE», ja l’assumpte és per a un cos major!

La meua innocent pregunta és: ho fan  AMB TOT EL LLEU?

Perquè si és així estan ficant-nos la mà en nostra butxaca amb molt poca vergonya i que jo sàpia podria ser un XXXXXXXXX. No ho ficaré per escrit per si de cas la paraula té algun significat penal i no em convé fer-ho, si bé crec que molts de vosaltres s’ho podeu imaginar. I per a més inri la descàrrega d’adrenalina en oir aquest cant de sirena tecnològic pot fer-te apujar la tensió arterial. Però tampoc quasi ninguna d’aquestes xiques cibernètiques té el detall de donar-te les gracies. Senyor: tant costa una mica d’educació?

Si qualsevol de vosaltres, pacients lectors, sap la manera de què desaparega aquesta costum li agrairia que m’ho diguera i tots plegats férem rogatives  —als Reis d’Orient no, que ja tenen prou faena—, al sant patró, a l’amic influent o al sereno, perquè hui ja en duc quatre telefonades i tornaré a repetir-ne més si cal perquè no tinc altre remei, és que la gran empresa amb la que he de comunicar-me no atén personalment «per ventanilla» comabans ho feien.

Que passeu un bon dia.

Salva

 229 Visites totals,  4 Visites avuí

Sobre el Autor

Salvador Alberola

Salvador Alberola és un lliurepensador que estima el seu poble.Des de la llunyania difon el seu pensar i la seua concepció del món.És conscient de la realitat que l'envolta i amb el seu criteri i estil opina i desenvolupa el seu pensament. La poesia,l'assaig i "les coses del seu poble" es veuen reflectides en aquestes pàgines.

3 Comentarios

 1. Pepe

  Tant de bo els problemes greus tingueren una resposta satisfactòria i contundent al cas que planteges. Per evitar ser estafats pels 902, existeix en la xarxa un buscador en el qual escrius el 902 en qüestió i els sistema et dóna un número «normal» alternatiu, al qual pots dirigir-te. I com que quasi que tots tenim «tarifa plana» en trucades «normals»…doncs…l’estafa no és tan sorprenent. Funciona al 100%.
  La pàgina en qüestió és aquesta:

  http://www.nmn900.com/

  Jo voldria una altra:

  http://www.només_polítics_nets.com

  o aquesta:

  http://www.garantia_anticorrupció.es

 2. Salva

  Y volviéndose a Sancho, le dijo:
  –Perdóname, amigo, de la ocasión que te he dado de parecer loco como yo, haciéndote caer en el error en que yo he caído, de que hubo y hay caballeros andantes en el mundo.

 3. Benavent

  Aquest problema em recorda les calcides seques que se’t ficaven sota la planta del peu, res vos dic ja si damunt utilitzes l’antic telèfon de la rodeta, l’Heraldo, quan et trobes que després de polzar, rodar i escoltar et diuen que faces el favor de prémer l’1, o el dos, o… mecagon l’ou!

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿CREUS QUE TOTES LES VÍCTIMES QUARTONDINES DE LA COVID MEREIXEN SER RECORDADES? ?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake
Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics