Seleccionar página

LA FONT VIATGERA…

LA FONT VIATGERA…

 

Titolem «FONT VIATGERA» al ser la segona ubicació on l’hem vista aquesta font. La primera ubicació, a la Plaça de l’Oliver. Font la qual retorna a la vida després d’haver estat «desapareguda» als ulls dels veïns algun temps. Podríem haver intitulat aquest reportatge d’una altra manera : «FONT PEREGRINA, FONT RESSUCITADA,FONT RESCATADA, LA FONT DEL «QUITA Y PON», LA FONT COMODÍ…»

El cas és que ja està formant part del mobiliari urbà d’un nou espai públic al costat del Calvari, on últimament s’han fet algunes intervencions urbanístiques. No sabem com es dirà encara aquest nou espai, ni si tindrà nom, ni si hauran pensat batejar-lo…No estaria de més que s’explicara allí mateix què són aquestes maquinàries-estructures negres de ferro, quina funció teníen, la data de fabricació…és a dir…una mica de pedagogia i didàctica, semblant a les explicacions que hi ha a la façana del temple parroquial.

Creiem que encara no s’han acabat les obres i intervencions en aquest espai públic. Però si teniu ocasió, passejant, passejant…podeu vore-lo. «Weriwewo, weriwewo»…que diuen alguns lletrats i lletraferits per les xarxes…

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

 234 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

3 Comentarios

  1. Prats

    És una manera de donar-li ús i profit a la font.

  2. quatretondadigital

    Sens dubte : «És una manera de donar-li ús i profit a la font». Però no deixa de ser «LA FONT MÉS VIATGERA DE LA VALL D’ALBAIDA». ¿Quin serà el seu pròxim destí? (continuarà…)

  3. Prats

    No saben les fonts del altres pobles el que viatgen.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿CREUS QUE TOTES LES VÍCTIMES QUARTONDINES DE LA COVID MEREIXEN SER RECORDADES? ?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake
Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics