Seleccionar página

LLETRES BLANQUES A FAdQ

LLETRES BLANQUES A FAdQ

LLETRES BLANQUES a FAdQ

 No sé si sóc o no sóc jo un dels components de la “Vanguàrdia conscient del poble”, però no m’importaria res formar-ne part, que per a mi aquesta mateixa pàgina de Fotos Antigues de Quatretonda n’és prou d’exemple de tasca capdavantera i avantguardista, fet que li dóna un valor afegit. Afegit a tot l’arxiu gràfic que en grup estan recollint i posant a l’abast de tots.

 Altrament però, tot i haver relacionat jo dita pàgina amb aquella espècie de lema d’etiqueteu les imatges, no puc donar-me per assabentat pel que respecta a la destinació del present coment: “I encara que li sente mal a la vanguàrdia (…) si conegueu algú etiqueteu-lo/a”. Ans el contrari, tinc tant de desig com qualsevol altre, si no més, perquè s’etiqueten- si això és possible- les fotografies, de fet tant és d’agrair la tasca de buscar i penjar aquests documents gràfics, com aquella altra d’etiquetar-les i/o comentar-les. Jo mateix n’he etiquetat tres, la tercera fallida, val a dir, molt poca cosa en definitiva, ja ho sé, al costat de l’esforç meritori que fan alguns, i que no citaré per no destacar ningú, etiquetant i fent comentaris al respecte de les persones i elements retratats. D’ací que la meua expressió: “etiqueteu les imatges!” és el crit de guerra d’aquesta pàgina, que he dit en altra ocasió, no deixa de ser una frase metafòrica, simplement.

 Ara bé és possible que la frase no agrade, fins i tot que moleste algú també, i potser igualment que no siga afortunada per allò de la “guerra”, és el que té militar en l’avantguarda, però per a mi eixa espècie de –no sé com dir-ho- de lema: “etiqueteu les imatges” continua comunicant i identificant la pàgina. Cosa de gustos. De manera que m’agrada “el crit” i l’expressió, i a més el considere necessari, tant necessari, i ací no n’hi ha metàfora ni ironia que valga, que la primera faena que vaig fer després de d’obrir aquesta pàgina de fotos per primera vegada i veure els retrats penjats, va ser repassar-me’ls un a un i copiar tots els malnoms enganxats, etiquetats vull dir. Quantes persones creieu que s’hauran entretingut amb aquest quefer? N’havíeu pensat tal vegada que amb la tasca d’etiquetar se n’estava fent una altra llavor per a mi no menys important com la de recollir renoms? Cosa potser de “la vella” avantguarda, conscient o no, ja dic. I és que quan he parlat del valor documental d’aqueixa pàgina coral no ho he fet mai debades.

 Ja he dit alguna altra vegada com si m’he apuntat al “facebuc” únicament ha estat per “FadQ”, altrament no estaria, ni que siga pel dolor que donen amb el correu electrònic, tot i això alguna altra pàgina d’algun bon col.laborador del Grup de Fotos Antigues, proper, almenys geogràficament, he visitat darrerament i m’ha sorprés gratament, així que ja tinc un altre motiu per a trepitjar aquesta xarxa.

 En definitiva que n’estic plenament d’acord amb allò dit allí aquestos dies, etiqueteu, si podeu i teniu ganes, encara que això puga molestar algú, és un crit, o no, de guerra o no, el meu, conscient.

 Salutacions corals

 benavent

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

 244 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿CREUS QUE TOTES LES VÍCTIMES QUARTONDINES DE LA COVID MEREIXEN SER RECORDADES? ?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake
Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics