«L’ALBA D’UN SOMNI» de Salvador Alberola

«L’ALBA D’UN SOMNI» de Salvador Alberola

Salvador Alberola Benavent, un gran col·laborador de  QD, acaba de publicar un llibre : «L’ALBA D’UN SOMNI». Es tracta d’un relat de 245 pàgines ambientat al segle XV valencià on el protagonista fa un repàs a la seua vida . Dintre d’uns monòlegs molt ben estructurats -i ja a la fi de l’ùltim trajecte del ser peregrinar-, el protagonista pensa,conta, reflexiona i dona vida a uns records i vivències embolicant-los i enllestint-los amb referències històriques reals. Preguntes i respostes que tracta d’aclarir en un sinfí de cavil·lacions que tots ens hem fet alguna vegada.

L’espai-temps en línies asimètriques discontínues, ens captiven en lectura assossegada i tranquil·la. Un privil·legi impagable al posseir un exemplar d’aquesta edició tan especial i tan valuosa. Felicitem al seu autor pel valor i la capacitat intel·lectual demostrada ara i adés.

Un llenguatge curat-vestimenta d’un ànima noble-li donen a la novel·la complement adequat i perfecte per convertir-se en cómplice i bona companya de viatge. Enhorabona, Salva !

pepe romero-nieva

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 4 visitants

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES