Seleccionar página

LA VIA DEL TREN

LA VIA DEL TREN

LA VIA DEL TREN

Sovint em quede mirant eixa via del tren i no sé si va o ve. És obvi que havent-ne una només servirà per anar i tornar, si bé, i estant tant clar, em pregunte quantes persones hauran anat i no han tornat. No estic referint-me a l’últim viatge, pense amb eixos éssers que un dia decideixen caminar fins a un altre món, un món que algú els ha dit que és l’antesala del Paradís, o aquest mateix, que tot és de color de rosa. No he sabut mai la raó de endinsar-li a eixe color l’estat de felicitat eterna, no, no ho sé! Potser que fora un home el que l’adjudicaria a les femelles per eixe instint masclista que ens diu que…, no, no, deixem-ho ací, de segur que ha de ser perquè com la protecció de la mare no hi ha res, que com els seus braços protectors no en trobarem altres encara que els busquem amb un cresol d’eixos que no s’apaguen mai….

I et fas major i t’adones tot sorprès que els entrebancs que la vida va ficant-te ara i adés eixa dona ja no te’ls pot solucionar. I t’endus una bona bufetada. I és en eixos moments quan et passes la mà per la galta intentant mitigar el colp i et preguntes si n’hi haurà algú més que la puga substituir. I comences a buscar. Uns troben l’auxili de les religions, altres accepten el destí estoicament, n’hi ha que busquen drogues materials o filosòfiques, també estan aquells que viuen fent fugir qualsevol idea que els faça raonar i complicar-los el quefer diari…, que ja és prou. Menys crec n’hi ha que es desesperen.

I potser que si mires i escoltes al que tens al costat veuràs que són legió els que contemplen la via del tren, no veuen el final i viuen, simplement viuen!

Salva

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

 871 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics