Seleccionar página

CINQUÉ ANIVERSARI QD

CINQUÉ ANIVERSARI QD

 

Temps fugit. Sembla que va ser ahir i ja estem al món cinc anys. Amb 1.034 articles, treballs, col·laboracions, reportatges, cròniques, notícies, ressenyes…4.824 comentaris on participació activa de la gent queda manifesta, 459.000 lectures, 298.000 visites…més de 20 vídeos de producció pròpia.

Amén d’ hemeroteca, retalls de premsa,fons documental,fotos,revistes locals,programes de festes i altres…tot a l’abast d’aquest poble. A un clic. Un treball immens. Original.Únic. Dia a dia. I tot gràcies a les persones que ho han fet possible : col·laboradors, comentaristes, lectors, visitants…

Fins quan? Aquesta pregunta és difícil de contestar. Nedar moltes vegades a contracorrent esgota i cansa. En més d’una ocasió ens passa pel cap deixar-ho i descansar.Cinc anys de constància ja són. A més, sempre deixarem les portes obertes, o un camí  preparat per a que altres el continuen. La veritat siga dita, ens agradaria constatar més participació, debat, contrast d’opinons. Però ja cadascú té el seu facibú, o el seu twitter per escriure i expressar-se. Tampoc Quatretonda és un poble gran amb grans assumptes, moviments i mogudes…però és el nostre i és el que tenim i les nostres pretensions han estat colmades més del que havíem somiat.

En el camí també s’han quedat molts projectes i moltes idees per fer. Molta gent que anava a fer açò o allò i que a la fi ha quedat en silenci. QD ha sigut i és una aventura enmig de tot un totus revolutum.Sempre estarem a temps per fer realitat aquells projectes que han quedat al calaix dels desitjos. O no.

De moment, aquí estem. Moltes gràcies a tots.

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

 328 Visites totals,  2 Visites avuí

Sobre el Autor

quatretondadigital

"QUATRETONDA DIGITAL ” , no representa ningú més que el sentir dels seus autors i la seua bandera és la LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ, CREACIÓ LITERÀRIA i L ´ARGUMENTACIÓ CRÍTICA I RESPECTUOSA. La seua bruíxola marcarà sempre LA VERITAT , LA TOLERÀNCIA I EL SENTIT COMÚ. “QUATREDONDA DIGITAL”, és una publicació sense ànim de lucre.

7 Comentarios

 1. Angel Calori

  Enju… Enhorabona!!!… continua així… almenys 5 any més

  • Pepe

   Moltes gràcies Don Àngel.El temps dirà…Estem cansats!

 2. David Mahiques Alberola

  Enhorabona i gràcies per la feina que fas. Som un poc més lliures gràcies a QD.

  • Pepe

   Aquestes paraules m’han arribat a l’ànima i més encara d’aquell qui les diu.Moltes gràcies,David.

 3. Salva

  En aquest moment només puc que estar-te agraït per tot allò que m’has deixat fer tenint eixa finestra oberta al poble de Quatretonda. Gràcies a tu, allà a Mèxic, hi ha persones que poden llegir en la llengua del seu iaio, veure per on ell corria sent xiquet, i saber… Vaig a deixar-ho!
  Un poble no és només carrers i cases. Un poble és vida, i la vida la té perquè hi dins fa niu l’esperit d’uns homes. Tots junts són com el cos i l’ànima de l’ésser humà i tu eres un pilar fonamental perquè estàs ajudant a mostrar al món eixe esperit.
  I com no, ací tens una frase que don Miguel fica en boca del seu personatge universal:
  La libertad, Sancho, es uno de los más preciosos dones que a los hombres dieron los cielos; con ella no pueden igualarse los tesoros que encierra la tierra ni el mar encubre…
  Gràcies Pepe per la llibertat que estàs donant-nos.
  Salva

  • Pepe

   Gràcies a tu, Salva. Saps massa bé que els pilars tenen per dins vares de ferro suficients per a fer-lo consistent sense les quals el pilar no aguanta.I vosaltres, els col·laboradors sou eixes vares, i entre tots formem el pilar.Jo a QD li dec poder haver-te conegut i per ende llegir els teus escrits, els teus pensaments i les teues reflexions. Em quede amb això. Gràcies!

 4. Benavent

  Caram, que no acabaré acompanyant-vos en… Vull dir que sona a comiat aquest “estic cansat” després de l’entrada de més a dalt, espècie de legat-resum dels cinc anys de QD, un dir que ha sonat real i sincer, potser involuntàriament sincer, la mort dóna sentit a la vida, fet que demostra també que ets humà.

  Però a mi, ara, allò que em revé és saber si ja has aclarit la pregunta, “this is the question”, recordes? Aquella que llançares ja fa cinc anys pel cap baix, no sé ni per quin lloc, per a després bastir aquest mitjà, aquesta privilegiada talaia comunicativa, on poder acceptar el teu repte, però no sé a hores d’ara, tot i els canvis produït pel pas del temps, quina ha estat la nostra contestació, tot i que ens has apuntat pista.

  Llarga vida! També digital.

  rbenavent

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿CREUS QUE TOTES LES VÍCTIMES QUARTONDINES DE LA COVID MEREIXEN SER RECORDADES? ?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

 • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake snowflake
Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics