Seleccionar página

CRISPADORS I CRISPATS (1)

CRISPADORS I CRISPATS (1)

( D´entrada: Em desmarque i desaprove tota violència física o verbal ) .Els governs estatal i valencià estan posant altaveu a les seues dèries partidistes contra els ciutadans indignats, crispats diuen, acusant-los d´opositors esquerrans a tots. Que estan alimentant l´odi contra ells.
No es conformen en dir «desafecció» o que n´estem farts.Tot i que Sant Pau, Sr. Cotino, aconsella per a una bona convivència…:»Pares, no exaspereu els vostres fills…», ni la Madre Pàtria (madrastra per a mi) ni vosté, govern valencià, se senten al·ludits ni es qüestionen a sí mateix la seua responsabilitat en res: Els crispadors carreguen contra els crispats, els botxins es passen per víctimes i als porcs per carnissers.
Un vell amic tenia un gosset que li guardava una finca. Com que era molt dòcil es lamentava de que res no li guardava. Un dia passà per allí un conegut entenedor d´aquests animalets. Davant el seu comentari li respon: «Vols que te´l torne agressiu?». – «Home…, bé. Un poc si que m´agradaria». Agafà un barret de palla que portava, se´l posà a la boca i, a genollons, anà acostant-se al gos, fustigant-lo amb sons guturals, fingint acossament. El gos, temerós, reculava. I quan estigué contra la paret, que ja no podia més, deslliurant-se de la por, plantant-li cara, saltà rabiós contra l´home. Aleshores sentencià: «Ja el tens llest».
Qué esperen, més, de nosaltres?. Increïble resulta,com els valencians, acorralats com ens tenen, no reaccionem, castigant-los, amb la violència…del vot.

R. Benavent

 

 864 Visites totals,  6 Visites avuí

Sobre el Autor

Rafael Benavent Benavent

Rafael Benavent Benavent amb el seu estil genuÍ, amb la seua perfecta escriptura i curat discurs i argumentacions ens enriqueix i en fa pensar al voltant dels fets i circumstàncies de la vida.Vinculat des del principi al col·lectiu cultural Dorresment, és un incansable treballador en pro de la cultura.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 3 cercadors

ESTADÍSTIQUES

 865 Visites totals,  7 Visites avuí

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINIONS I PARERS

  • Cargando...

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics