Seleccionar página

CRISPADORS I CRISPATS (2)

CRISPADORS I CRISPATS (2)

 

CRISPADORS I CRISPATS (2)

Conten que en un poblet hi havia un enterramorts que al dia següent «d’enllestir un client», aparegué sobre la seua tomba una pintada que deia: «Ací continua descansant…un que treballava a l’Ajuntament». Com que havia sigut el seu vehí a qui en vida coneixia bé i de prop, l’home, indignat, es lamentava pensant quí hauria fet allò i que no hi havia dret a escriure una cosa així. Que si verdes que si madures, rumiant-s’ho de camí cap a casa, de sobte, l’assaltà un pensament, com traint-lo, dient-se a sí mateix :…»Ara, que gandul sí que ho era el paio».
Últimament els mitjans de comunicació ens envaeixen en les notícies amb comentaris sobre la quantitat de violència verbal escrita en Twitters a través d’Internet en referència als polítics: Acció – reacció. Crispadors – crispats. I mal que els sàpia als nostres més que II·lustres, «llustrosos» representants, tenim, en tot açò, part del problema resolt: sabem qui va ser el primer en aparéixer, no com en el cas de l’ou i la gallina. El que encara no tenim solucionat és com hem de respondre, a gust d’ells, políticament correcte, els ciutadans. Esperem, ni que siga per via de Real Decret, que ens il·luminen. De moment ja albirem alguna llumeneeeeeta, la sortida del túnel: retalls de llibertats, amenaces, sancions, presó…Comencen a posar-nos a tots, cadascú al seu lloc. Selectivament, clar, ben selectivament.
De tot açò es desprén que, tot i que no compartim mots insultants i exabruptes forasenyats, potser sí que ens està permés, DE MOMENT, deixar-nos assaltar, víctimes del pensament a l´estil de l’enterramorts i dir-nos baixet, sense que s’enteren…,»Ara…, que ganduls sí que ho són els paios»!!!.
No he volgut entrar en tantes anécdotes concretes que s’han donat. I com a síntesi em quede amb l’opinió recent d’un amic que, arran de tot açò, lamentant-se amb mi em deia:» Él mal de tot és que hi ha persona que busca llum on no n’hi ha».
Com que no entenc massa de filosofia, de moment sols se’m va ocorre respondre:»Sí, però una busca ben nortada i per a tots com insinues és personal i intransferible i no sempre estem disposats a fer-la».La veritat és que encara continue pensant en el meu amic. Sempre me’n solta alguna que, després, em fa pensar.

R. Benavent

Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

 89 Visites totals,  2 Visites avuí

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Latest posts by Pepe (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 al nostre poble deurien ser recordades per sempre d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics