Seleccionar página

«ELS ALTRES SOBRESOUS»

«ELS ALTRES SOBRESOUS»

 

Estareu d’acord amb mi -i a més amb la que cau-  amb el següent principi de lògica empàtica, justicia social i clamor al cel : » Un lloc de treball públic, un únic salari, cap sobresou afegit per cap concepte de qualsevol tipus que emane de les arques públiques». Doncs bé…aquest senzill principi no es compleix ni s’ha complert mai, tanmateix no he escoltat a cap jerifonte gran, menut o mitjà fer cap comentari al respecte.

Sempre hem escoltat o llegit dels sobresous que impúdicament omplin les butxaques de tal o qual polític. És vergonyós ja ho crec ! Però darrere del sistema hi ha milers de ciutadans que durant dècades i dècades, a més del seu sou de les arques públiques, han estat omplint-se les butxaques, any darrere any, de certs «complements» per realitzar altres tasques alienes al seu lloc de treball i que haguessin pogut fer altres persones tant o més preparades que ells i que malauradament encara no han pogut ni guanyar un cèntim.

Quin nom donaríeu vosaltres a aquests «complements» ?

-Evidentment que si no són sobresous exactament, són cosins germans. Aquestes situacions sagnants, es podrien resoldre de la nit al dia si els nostres legisladors tinguessin una mica de voluntat i si realment volguessin acabar amb l’atur dels «altres».

Dic tot açò perquè  conec a moltes persones les quals porten anys esperant una oportunitat per a obrir-se pas en la vida i també conec altres persones que passen la vida ocupant llocs «complementaris» i cobrant «complements» per tot allò que poden. Ja se que és legal. Que pots estar al mateix temps sent president d’un tribunal d’oposicions, corrector i examinador de les proves d’accés a les PAU,fer comferències,impartir cursos als CEFIRES ,examinador-president-secretari de la JQCV, treballador-funcionari de l’Ajuntament…tot alhora, com aquells polítics que són alhora alcaldes,diputats,presidents,membres dels consells d’administració de les empreses i..si m’apures molt, presidents fins i tot, de la finca on viuen… i molts càrrecs més !

Us imagineu la gran quantitat de ciutadans que podríen accedir a ocupar un lloc de treball digne si  » Un lloc de treball públic, un únic salari, cap sobresou afegit per cap concepte de qualsevol tipus que emane de les arques públiques» ?

Algun dia arribarem a complir aquest somni?

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

 47 Visites totals,  4 Visites avuí

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Latest posts by Pepe (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

pels morts COVID-19.In memoriam.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics