«EL PIRULÍ» PROMPTE SERÀ HISTÒRIA…

«EL PIRULÍ» PROMPTE SERÀ HISTÒRIA…

Segons fonts ben informades, qd ha sabut que l’anomenat «Pirulí de Quatretonda», té els dies comptats. 33.333 euros crec que  ens va costar no fa molt de temps : tan sols uns quants anys. Ahi el veieu pelat, ratllat …encara que el color blau resta com a testic. Sembla ser que el que es pretén és fer una rodona plana per facilitar el trànsit.Arrere quedaren les desaparegudes senyals a l’inrevés, les quals anunciaven la rodona i el sentit del tràfic. «Todo pasa y todo queda…»

Les eleccions locals ja estan al girar el cantó i comencen les xicotetes llavades de cara. També abaixaran els impostos com la contribució ? -En cas afirmatiu…per què s’esperen tan a prop de les eleccions? Benvolguts lectors . No em feu cas.Són «elucubracions mentals»…

Ja sabeu…faena del matalafer…

qd

10 Comentarios

  1. jordi nadal

    Que lleven el pirulí es bona o mala notícia?
    Primer, el piruli no va costar 33333€, s’ha explicat massa voltes pero a qui no li interessa no fa cas, eixe preu incloia tota la barana de ferro del parc enric valor, i ara si vos fa grcia que el lleven mes gracia vos farà el que van a fer per el modic preu de mes de 60000 €, a vore si ara es critica igual quan valdra 5 voltes mes i el resultat……
    La rotonda esta al seu dia va vakdre 12000, i qui vullga saber mes q parle en l’arquitecte

  2. Pepe

    Veus…jo no ho sabia el cost del «pirulí» «and adenda separata». Els arquitectes no són paraula de Déu. I si no…mira un poc al teu voltant i observa si estan complint-se les ordenances urbanístiques…
    Bona o mala notícia? Cadascú tidrà la seua opinió…la notícia està en la desaparició del «pirulí»…o no ?

  3. jordi nadal

    Crec que el famós pirulí era una de les opcions, eixe encreuament esta mal de arreglar, pero una volta fet, ara llevar-ho i gastarse, en els temps que corren eixos diners, fent una cosa igual o pitjor, crec que hi ha que pensar mes les coses abans que fer-les.
    Els impostos com els darrers anys no els baixaran, pero diran que baixen el IBI, mentre la gent continuarà vegent pujar el rebut.
    Es possible que siga l’any de les obres, despres de tres anys de pujar impostos sense invertir res en el poble.

  4. Rosa Mahiques

    El problema és la comunicació.
    Ben gran hi havia un cartell que deia el preu de les actuacions a fer, el que no deia era quines coses anaven a fer-se. S’haurà explicat moltes vegades però, almenys a mi, no m’han arribat mai eixes explicacions. Per a que hi haja comunicació ha d’haver un emissor, un missatge, un canal de transmissió i un receptor.
    En allò dels impostos estem totalment d’acord. I en que vagen a llevar el pirulí, més bé em sembla un balafiament tant per part d’uns com d’altres.
    Cal pensar abans de fer les coses i més si són amb diners públics.
    I quan les coses no es fan bé, no estan ben fetes. Ho diga l’arquitecte o el Papa de Roma.

  5. Jordi Nadal

    No vaig a entrar en discussions, este tema va eixir a algun lloc en el seu dia i es van donar les explicacions que jo he donat ara, i el que esta clar es que es un punt perillós, on van haver accidents importants, i algo s’havia de fer, i les sol.lucions, la de abans i la de ara son qüestionables, perquè es molt complicat, es un punt on es juntes tres carrers i tres camins. En el seu moment l’arquitecte va donar una solució, el que pot ser qüestionable es el ababat, (lo bonic o lleig que siga), pero la seguretat era necessària en ixe punt.

  6. Jordi Nadal

    sobretot el emissor abans de fer algo públic i parlar de xifres s’ha de informar, a més a més, no ha dit el que costarà la reforma….i eixos diners es podien gastar per a donar feina a gent del poble que l’assunt no esta pa rabietes i reformes innecessàries

  7. Pepe

    No sabem el que costarà la reforma…com no sabem tantes i tantes coses que es cuinen…no sabem els ingredients, ni qui s’ho menja a la fi. Bo…algunes coses si…
    No podem informar d’allò que no sabem : per això esteu vosaltres . Vos hem posat on esteu per a que gestioneu els nostres diners i ens informeu cèntim a cèntim en quines coses els destineu. No penses que és fàcil accedir a tota la informació.El secretisme és molt fort.I la llum no arriba!
    El cartell que hi ressava al PIRULÍ, en aquells anys, crec no desglossava. I tu, que ho saps ens ho has dit.

  8. Rosa Mahiques

    L’emissor és aquell que va penjar o va manar penjar el cartell amb eixa xifra i a més deia més o menys que l’obra anava a costar 33.333 € per la rotonda i acondicionament dels accessos, o algo paregut. Cadascú que es quede amb el paper que té. Ací no inventem res.

  9. benaventbenavent

    La meua del Piruli. Tot i que ja n’he dit la meua particular alguna vegada, com tot siga dit no me’n recorde dels detalls, hi torne a entrar i declare que si és per millorar la circulació i seguretat de vehicles i vianants, sobretot d’aquests darrers, em sembla correcte fer tota aquella nova fàbrica o reforma, més encara quan la passera al cementeri ja s’ha endreçat o millorat.

    És un nuc singular el d’aquesta redona, de difícil adreçador trobe, per a mi que no entenc, i llevat que no té tant de trànsit et trobes com a València amb tant de boca-carrer i caminotets que se’t presenten, uns que reculen i s’amaguen, d’altres que trauen el morro fort, que si mires darrere encara no has entrat a la plaça, en canvi si mires davant et trobes ben enmig del rogle, un gran redona on una gran majoria de vegades fem els traçats en línia recta.

    Vull dir en definitiva que el pirulí o caputxí m’agrada, o no em desagrada, li falta una mà de pintura, sí, el temps implacable, però té amb les seues coloraines un aire inantil, Disney, alegre… potser posats a donar idees el faria créixer un pam o dos, encara que potser perdria un poc de màgia. Tampoc em feu massa cas.

  10. David Mahiques Alberola

    Respecte del Piruli.
    La postura que manifestem des del Partit Socialista al respecte es que l’obra que vol fer-se és una gasto inútil i que va a complicar encara més la circulació introduint tot un seguit de modificacions en la circulació que acabarà nomes que cabrejant a la gent.
    Nosaltres plantejem que es deixe estar tal com està i que això si, el Piruli es retire i es deixe en un magatzem. I en lloc d’eixe obstacle en mig del carrer. Es fassa una redona com la que hi ha actualment resaltant-la sobre el nivell del terra de tal manera que si un cotxe es veu obligat pugat poc a poc passar per sobre d’ella.
    A més, este era el projecte inicial.
    Els diners de la Diputació que van a gastar-se que es destinen a un altra cosa.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 3 visitants

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

COMENTARIS

  • Rafael Benavent 10 abril, 2024 a las 12:37 pm en SOLEDAT, PENA, DOLORUn bell poema. Dels que no poden ser escrits sense haver estat "vivenciat". Una aportació més donant contingut i qualitat a QD. Gràcies!
  • Rafael 26 marzo, 2024 a las 1:58 pm en SOM PAÍS VALENCIÀ?Excel.lent, com sempre, la seua aportació, professor. La pena és que als valencians ens han portat les majories polítiques partidistes espanyoles a enfrontar-nos mútuament, manipulant-nos, per tal d'enfortir la seua espanyolitat supremacista, excloent, a casa nostra. Tant més, sobretot, declarant
  • rb 5 marzo, 2024 a las 6:00 pm en ELS VALENCIANS SOM UNA NACIÓ ?És clar que entenc el que diu Sr. Benavent (rafael), i que puc compartir, que com llegia o sentia estos dies d’un home molt assenyat no és que formem part, vullgues no vullgues -que això és una altra cosa- de
  • Pepe 5 marzo, 2024 a las 9:05 am en ELS VALENCIANS SOM UNA NACIÓ ?El que a mi em descoratja són els exemples d'estats-nacions menudes o micro que tenim a Europa: Gibraltar,Andorra, Mónaco,Luxembourg,Suïssa i algun altre...els quals no són precisament nius d' oronetes i caderneres cantores (els pardals que niuen són d'altres espècies) ...tots
  • rafael benavent 3 marzo, 2024 a las 7:13 pm en ELS VALENCIANS SOM UNA NACIÓ ?PS. Per oblit : Afegir que nostre cas dista kilòmetres allunyats del de la reunificació a d'alemanya. No tenim la mateixa llengua, ni cultura, ni afinitats ètniques, ni històriques. Ells, un únic i mateix cos, van ser dividits a la

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES