LA COLLA «VOLEM UN FRONTÓ» D’ENHORABONA

LA COLLA «VOLEM UN FRONTÓ» D’ENHORABONA

volemfronto2 volemfronto3 volemfronto4 volemfronto5

A la fi ho han aconseguit. La colla «Volem un frontó» se n’ha eixit amb la seua. Al cap de trenta anys reivindicant un frontó per al poble en la festa de les carrosses de cada any, ja s’ha signat el protocol entre les autoritats locals de Quatretonda i el senyor president de la Diputació de València, pel qual procediment es construirà el mencionat espai esportiu a la nostra localitat tal com ho certifiquen aquestes històriques instantànies on podem observar a les autoritats quartondines amb altres autoritats d’altres pobles beneficiats amb el president de la Diputació. Les velles reivindicacions quant al frontó es refereixen ja prompte seran història…o no?

No sabem el lloc, ni el pressupost, ni els terminis…però es farà. Trobarem a faltar la famosa carrossa reivindicativa i persistent. Un clàssic en el devenir del poble.Quina serà a partir d’ara la reivindicació més acuciant per al poble? Tardaran trenta anys en aconseguir-la?

2 Comentarios

  1. Juan Carlos Espí

    Ara Sí i fa 4 anys NO, per què ?

  2. Joanjo

    Molt fàcil, fa 4 anys no es podien fer la foto. «Fem el frontó per que els nostres joves han d’anar fora a jugar». Si fa 4 anys hagueren votat a favor, faria 4 anys ja que els joves no tindrien que anar fora a jugar.
    Quanta tonteria i hipocresia.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 4 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES