Seleccionar página

PRÒXIMA ESTRENA : «LA MALEDICCIÓ DEL GUEN III»

PRÒXIMA ESTRENA : «LA MALEDICCIÓ DEL GUEN III»

La guen III
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

«La maledicció del Guen III» és el resultat de les ganes de fer alguna cosa diferent d’un grup de gent jove del poble que començaren quasi de broma i estan arribant a productes audiovisuals molt acceptables si tenim en compte el seu «amateurisme».Si comparem les diferents versions de l’arxiconeguda saga trobem en aquesta última uns acabats i una tècnica sorprenent alhora que una maduresa acceptable. Senzillament, és l’evolució dels mateixos joves que s’han fet adults i han guanyat amb el temps. Almenys és el que jo deduïsc del minut i poc més del trailer que ens han proporcionat.

Quan l’0riginalitat, la valentia i el coratge de llançar-se a trencar vells moltles són escasos per por a moltes situacions. Quan les ofertes culturals que tenim al poble van perdent força per manca d’ originalitat, expressivitat i amb el temps arriben a ser avorrides i cansines…per repetitives, ens toca felicitar d’antuvi a aquest grup, els quals han marcat una fita i han obert uns camins els quals han obert finestres i han deixat passar eixe aire fresc que tant necessitem culturalment parlant.

Del grup, només conec personalment a Fabian. I he de reconéixer que les seues idees sempre han sigut exitoses i plenes de novetats flipants. QD li deu part del seu èxit amb aquella històrica retransmisió en directe del PRIMER DEBAT POLÍTIC TELEVISAT PER INTERNET, fa ja quasi quatre anys. I vaig quedar al·lucinat per la seua empenta, les seues ganes i la seua professionalitat. Pel seu treball i la seua paraula.

Per això, esperem i desitgem tot l’èxit del món a «LA MALEDICCIÓ DEL GUEN III», perquè de segur que s´ho tenen guanyat. I mentre puga ser, que les entregues siguen constants i perdurables. Tan t de bo que l’espurna de l’originalitat vaja augmentant i el poble recolze com cal a aquest grup d’avantguardistes.

I com em va dir un dels del grup : «Convertim a Quatretonda en un Holivú» el pròxim 27 d’ agost» !

 

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

 65 Visites totals,  4 Visites avuí

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Latest posts by Pepe (see all)

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

pels morts COVID-19.In memoriam.

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Quin nom t'agrada més?

Veure resultats

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics