Seleccionar página

DISCURS CANSINO, AVORRIT, IMPRODUCTIU…

DISCURS CANSINO, AVORRIT, IMPRODUCTIU…

RETALLADES  bla  bla  bla  blaBla bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla  blaBla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla MUCHO LERILE Y POCO LERELE….. Bla bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla  bla bla bla FES ALLÒ QUE JO DIC PERÒ NO EL QUE JO FAIG  Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla b Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla PEDRO Y EL LOBO  PEDRO Y EL LOBO… bla bla bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla b Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla CORRUPCIÓ : MUTIS MUTANDIS… Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla COMISSIONS bla Endoll  50 W      Endoll  50 W     Endoll  50 W      Endoll  500 W  Endoll  50 W       Endoll  100 W      «si jo, tu més» bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla MULTICÀRRECS bla bla bla AEROPORTS bla bla bla bla bla bla bla bl Endoll 150 W        Endoll  150 W      Endoll  150 WBla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla blBla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla blaBla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla  Endoll 500  W       Endoll  500  WBla bla CAIXES D’ESTALVIS bla bla bla bla bla bla Bla bla bla bla bla bla bla bla bl santa rita rita rita lo que se roba ya no se quita bla bla bla bla bla bla bla bla ATUR educació CORRUPCIÓ blaBla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla CLIENTELISME  blaBla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla  SUBVENCIONS BOGES, blaBla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla SOPA BOVA,BALAFIAMENT blaBla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla beques esportives fantasmes amiguisme COMPADREO sordera blaBla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla dimissions POLTRONA  blaBla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla

pepe romero- nieva

 1,885 Visites totals,  4 Visites avuí

The following two tabs change content below.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Pepe

El professor jubilat Pepe Romero-Nieva comparteix la seua filosofia i la seua poesia des d' aquestes pàgines. Escriu, pensa i opina del món que li ha tocat viure i interpreta els fets els quals observa des de perspectives crítiques-constructives.
Pepe
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail
 • Facebook
 • twitter
 • Gmail

Latest posts by Pepe (see all)

12 Comentarios

 1. Jordi Oltra

  Molt bon article, paraules paraules i més paraules. En això molts polítics són els campions del bla bla bloa.

 2. Rosa Mahiques

  Sr. Director.
  Aquest article, que ja haurà complit el seu segon aniversari, continúa estant de «rabiosa» actualitat. Tot continúa igual amb la «casta», però «el poble pla» està més malament, molt més malament …

 3. Rodolfo

  Sr. Director, vaja caixa de trons que has enviat com a final de discurs. Amb afecte, Rodolfo

  • SALVA

   $2ny4r R4d4lf4:
   n4 %’h1 q52d1t g2n$ çl1r1 l1 $251 ç4l•l1b4r1ç3ó. N4 çr25 q52 1çí t1%bé n4$1ltr2$ n4%é$ f2% q52 p1r15l2$ 3 p1r15l2$ 3 %é$ p1r15l2$?
   1%b t4t1 ç4rd31l3t1t d2l %ón %5nd31l,
   $1lv1

   • Pepe

    El nostre servei de traducció enigmàtica ho ha pogut descifrar:

    «Senyor Rodolfo:

    No m’ha quedat gens clara la seua col·laboració. No creu que ací també nosaltres fem que paraules i paraules i més paraules ?

    Amb tota cordialitat del món mundial,

    Salva»

    • Rodolfo

     Molt volgut Pepe, malgrat són les dues de la matiná no vull deixar para demá la meua contestació. No em prengues en compte el meu pobre recurs a la teua encertada descripció del moment actual dels politics. Molts oradors politics acostumen perquè sorgisca més efecte el final de discurs, com en els focs artificials, els trons més forts; doncs bé, jo prenen como una «metafora» el final del bla, bla, bla…, i com m’ha agradat molt, jo sense pensar en cap explicació, he volgut dir que és bonisima la teua exposicio, i molt eficaç el final. Salutacions cordials, Rodolfo

     • Pepe

      Moltes gràcies benvolgut Rodolfo per les seues aportacions:totes enriqueixen aquest bancalet de idees, arguments i paraules. Desgraciadament crec que els polítics no estan a l’altura de les circumstàncies i crega’m que m’agradaria estar totalment equivocat. En el món que jo més conec, el de l’educació, res ha canviat per a bé, és més, anem cap arrere. En aquest món tan ferotge i dolent quasi que tot gira en rascar esquenes, trepar, fer teatre, palmeros i en escaquejar-se el més possible de la docència directa amb els alumnes. Quan més brillant i actiu sembla un o altre professor/a, quan rasques una mica t´’adones que està a gran distància dels alumnes. Imagine’s eixos que des dels despatxos manen el que s’ha de fer : molts d’ells ni han xafat una classe…i més encara, molts d’ells no saben fer ni la «o con un canuto«. Crega’m Rodolfo que en trenta anys que porte cada dia de l’any donant classe, no he conegut ni he parlat ni una sola vegada mai ni amb un inspector d’educació : ells solament es relacionen amb la gent que mana en els centres, per cert,la majoria d’ells triats a dit i amb «mandatos vitalicis» , com en les millors democràcies.Als professors currants ens obvien. La llàstima és que al final de la partida, prenen decisions les quals les hem de dur a terme els currants de les aules. En aquest món he vist de tot, de totes classes de barbaritats, dic. I mai ha passat res.Ara estan obsessionats en què els alumnes sàpiguen anglés…quan no saben ni valencià, ni castellà, ni moltes vegades ni parlar ni pensar.
      I li conte tot això perquè en la resta d’esferes passarà tajo parejo. I mentre no es camine cap a un canvi i una vertadera REGENERACIÓ honrada i honesta; seriosa i amb seny…estarem fent-li a Sant Roc…

      Ara que sempre ens quedarà la primera via

      Com sempre, Rodolfo, gràcies i agrait. Un abraç !

     • Rosa Mahiques

      Sr.Director:
      Vosté té la llengua molt llarga. No sap que queda políticament incorrecte dir que n’hi ha professors que treballen des dels despatxos? No sap vosté que eixos professors o plítics tan a la última, que és cert que no xafen molt les classes, són els més «preparats pedagògicament» per dir a la gent que està al peu de les aules, el que ha de fer? No sap que tant a escoles com a instituts funciona l’amiguisme?
      No sap que si a un professor li donen PQPI un any i li agrada i és amic del director/a, ja no n’hi ha cap altre company( per molt qu l’avale la llei) que ho puga agarrar? No sap que si a un altre li donen la biblioteca i li agrada, ja cap persona més ho podrà agafar? No sap que si un professor es fa encarregat de menjador i li agrada, el càrrec es converteix en vitalici? I si parlem de professors definitius i interins, qué? ELS POLITICS HO SABEN. SABEN QUE FUNCIONA. DIVIDE Y VENCERAS. I açò val tant per al món de l’ensenyament com per al de la sanitat, el de…el de… Però aquell que s’atreveix a dir-ho, a denunciar-ho…està boig, és malomalíssimfatal…Volen que callem, que callem i traguem…o les conseqüències poden ser mortals.

     • Pepe

      Molt Senyora meua:
      Què anem a fer-li ? La llengua que tinc reconec que una mica tallada i dins la boca estaria al seu lloc natural, a més, m’estalviaria de més d’un problema. De tota manera, preferisc gastar la meua llengua per a parlar i opinar que no per a altres menesters…ja se sap, mamoneo, xupla-xupla…

   • Pepe

    Senyor Salva :

    Deixe’m entrar per aquesta finestreta demanant-li perdó d’antuvi per la intromissió. Nosaltres només tenim paraules per desgràcia. Hi ha qui, a més de paraules, té tot el poder i grans ferramentes.També hi tenim la primera via, però aquesta és ja l’últim recurs. El més perillós, però també el més efectiu i radical.

    • SALVA

     Senyor Director:
     Vosté sap que la PARAULA és una de les armes més poderoses que existeixen, el que passa és que el seu efecte no és mai «ací et trobe i ací t’agarre». No hem de claudicar, hem de seguir dient amb total llibertat allò que pensem i anar creant consciència de la situació, perquè açò nostre de QD és ficar una mica d’aigua dins d’aquest desert cultural en el que ens han ficat nostres regidors de la cosa pública. Sempre serà millor fer açò que estar drogats amb la «telebasura», no?
     Ànim Pepe, avant!

     Ah! De perdonar res de res. Només s’ha de demanar perdó si hi ha ofensa, i ni de lluny n’hi ha hagut amb aquest cas, VAL?
     Al servei de traducció enigmàtica fica-li un 10!

 4. Vicent Benavent

  Més exemples del BLA,BLA,BLO,BLI BLE,etc…… Hui han explicat els ex.directors de Bankia i Nova Caixa Galicia,he dit han explicat?????????????? la culpa pal CHA,CHA,CHA,o siga BLA,BLA,BLA, si es que estem rodejats de gent sense….. ( com caben moltes coses cadascú què li pose l’adjectiu ).Si parlem del govern central és tot açò elevat a la potencia que més ens estimem,i jo cabut que cabut pense què no, afortunadament tots no son iguals.

ISSN QD/CODI DE BARRES

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

IN MEMORIAN VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

ENQUESTA

¿Creus que les víctimes de la Covid-19 deurien ser recordades d'alguna forma?

Cargando ... Cargando ...

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

OPINADORS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

NO DEIXEM QUE VAJA A MÉS!

ROSELLES QUARTONDINES

Share This

Comparteix-ho

Dis-ho als teus amics