SI JO FOS ALCALDE…(II)

SI JO FOS ALCALDE…(II)

 

Proposaria.

1.- Considerar seriosament les propostes ja referides pel meu oponent virtual a l’alcaldia Emilio Oltra .
2.-  Serenar els nervis sobre la inversió urgent del superàvit  disponible fent un estudi  previ de priortats en les destinacions.
3.-  Al respecte, proposaria actuar preferentment  sobre les voreres del carrer Sant Josep -des de Rei en Jaume fins al carrer del Carme – i Les Eres. Les eixamplaria un mínim de 40 – 50 cms. per  banda   amb la qual cosa restaria  garantida sobradament l’amplada  necessària per a la circulació folgada dels vehicles. I disposariem, per fi!,  d´unes voreres sobre les que poder transitar els vianants, bé sols o amb el carret de la compra, el d’un crio, una persona major amb dificultats… Tot, sense vore’t obligat a baixar, amb perill, per falta d’espai com passa actualment. De què serveixen com estan?. I no diguem, amb el paraigües a les mans quan plou!
4.- També proposaria al consistori actuar sobre el carrer Rei en Jaume: Eliminaria les rampes d’accés fetes d’obra davant els vados existents. I rebaixaria en el seu lloc les voreres a fi de donar als propietaris l’accés òptim que van perdre quan rebaixaren en el seu punt el carrer per motiu  de les aigües de pluja. Tot, que seria d’un cost mínim, a càrrec de l ‘Ajuntament. En cas de restablir algún dia la doble direcció, hauriem recuperat una amplada vial hui restringida per les rampes en qüestió.Tanmateix, consideraria la conveniència o no de mantindre unidireccional el carrer, tal com està, però només des de l’entrada per la carretera fins al carrer de  l’Ajuntament.
5.- Quines dificutats presenta recuperar el servici de la «Compulsa»? M´assabentaria del que passa per tal de restituir-lo si és  possible.
6-Exerciria més vigilància policial però amb la màxima tolerància aconssejable a l’hora de multar: només als reincidents que s’enfoten o a qui pose en perill ostenssible la vida dels altres.
7. – I últim: Seguint el consell de Groucho Marx, presentaria la meua dimissió irrevocable :»Jo no seria membre d´un club que admitiren gent com jo». A continuació donaria la benvinguda a l´alcalde entrant i, desitjant-li èxits,  l’acompanyaria amb el sentiment.
Benavent Benavent

Article llegit [post_view] vegades en total.
Article llegit [post_view time=»day»] vegades avui.
Article llegit [post_view time=»week»] vegades aquesta setmana.
Article llegit [post_view time=»month»] vegades aquest mes.
Article llegit [post_view time=»month» date=»201201″] vegades el mes passat.
Article llegit [post_view time=»year»] vegades aquest any.

INCARDINATS

AVUÍ

QuatretondaDigital és un lloc lliure per a gent lliure.

ARA MATEIX

Users: 1 visitant, 2 cercadors

CONTACTA AMB NOSALTRES

unaveudequatretonda@gmail.com

LA CAPELLA RESTAURADA

IN MEMORIAM VICTIMES DEL COVID-19 A QUATRETONDA

VIDEOCARATULA QD

AL MEU POBLE

HISTÒRIC DE PUBLICACIONS

QUARTONDINA PRIMAVERA

LAS CINCO CARTAS

CLIKA SI T’INTERESSA

GUIRIGALL.POEMES.

ROSELLES QUARTONDINES